Digidexo.com

Instruksjoner om hvordan å forberede et rom for å hindre seng Bugs

Instruksjoner om hvordan å forberede et rom for å hindre seng Bugs


Bed bugs har vært på vei oppover. De er ikke lenger bare en dum natta ordtak. I dag når noen sier "ikke la bedbugs bite," de mener det. The National Pest Management Association og University of Kentucky oppdaget at bed bug infestation påvirket 95 prosent av de spurte. Før 2000 hadde bare 25 prosent oppstått en seng bug infestation. Hvis du ønsker å beskytte deg selv og din familie, bør du vurdere noen instruksjoner om forbereder rom i hjemmet for å hindre pesky veggedyr.

Bruksanvisning

•  Identifiser hva en seng bug ser ut. Du kan beskytte deg bedre hvis du vet nøyaktig hva du arbeider med. Bed bugs er små, brune, flate, vingeløse insekter. De har seks ben, og som mygg, mate på blodet hos mennesker og dyr. De er ca 3/16-tommers lang og kan sees med det blotte øye. Deres ideelle gjemmested er i sengetøy og madrasser.

Forsegl din madrass, boks våren og puter i klar plast. Dette vil bidra til å forhindre angrep. Du vil være å ta bort deres favoritt gjemmesteder.

Bruk klatre opp interceptors. Disse interceptors er plassert på bena av sengen; de er laget på en måte som veggedyr få fanget. De er vanligvis brukes til deteksjon, men de kan være ideelt for å hindre bed bugs også. Bed bugs vil ikke være i stand til å klatre opp på sengen din, betyr at de ikke vil komme til deg.

Plasser sengen unna vegger og alle andre møbler. Dette vil hindre bed bug bevegelse. Bed bugs ønsker å være der du er; du er deres middag. Blokkere eventuelle og alle veier til sengen. Aldri la din sengetøy å berøre gulvet, og ikke plasser klær eller sko på sengen.

Vurder å fjerne noen gamle eller kjøpt brukt møbler. Det tar bare en seng bug å skape et angrep; hvis du er i tvil om et møbel, bare bli kvitt det.

Fix noen pauser i ditt hus eller vinduer. Prøv å holde ut mus eller fugler som kan ha feil på dem.

Rengjør rommet ditt på en jevnlig basis. Støvsuge alle tepper og bruke et vedlegg til å støvsuge alle stoppede møbler.

Tips og advarsler

  • Hvis du begynner opplever bed bug biter, kan ditt hjem bli infisert. Husk trinnene nevnt ovenfor er forebyggende instruksjoner.