Digidexo.com

Hvor mye vekt kan jeg miste Fasting for en uke?

Hvor mye vekt kan jeg miste Fasting for en uke?


Fasting er en god metode for å miste vekt, men det må gjøres riktig. Menneskekroppen vil kjempe innsats for å miste vekt hvis energikilder er utilstrekkelig, og prosessen forbruker i stedet muskelmasse. Uten en intelligent faste strategi, får du tilbake all den vekten du tapt fra faste og litt til.

Historie

Menneskekroppen er designet av evolusjon for å overleve hungersnød, noe som var vanlig tusenvis av år siden. Metabolisme bremser ned når kroppen bruker muskelmasse i stedet for mat, fett eller ketoner som energi, som begynner kroppens sult-modus.

Først to dager

På dette tidspunkt, er kroppen ved hjelp av mat som allerede er i systemet. Det er ikke så mye behov for å slutte muskel i begynnelsen.

Sult-modus

Etter ca to dager, går lite mat i kroppen. Fett lagrer ikke produserer nok energi. Kroppens stoffskifte dråper fra forbruker muskelmasse for energi. Kalori underskudd blir mindre, og det er mye vanskeligere å miste en annen pund.

Løsning

For å unngå sult-modus, kan kroppen bli lurt til å bruke en alternativ energikilde som kalles ketoner, et biprodukt av fettforbrenning. Noen organer, slik som hjerne, ikke kan bruke fett butikker som energi, men de kan bruke glukose fra muskel eller ketoner. For å gi noen ketoner, kroppen trenger å være ute av sukker så den gir ketoner i stedet for den manglende glukose. Med ketoner tilsettes som en mulig energikilde, er forbruket av muskelen som energi reduseres.

Trening

Vekt trening kan brukes til å hjelpe å opprettholde muskelmassen, og dermed opprettholde forbrenningen.

Advarsel

Informer legen din før du begynner på diett eller treningsprogram.