Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved hjelp Pine Nut Oil

Hvordan å miste vekt ved hjelp Pine Nut Oil


Den pinjekjerner har lenge blitt oversett og ignorert, men dens helsemessige fordeler er nå mye omtalte. Den er rik med antioksidanter, bidrar til å hindre hjertesykdom, og er fullpakket med protein. En av de mest populære fordelene av furu mutteren ved hjelp av furunøttolje for å dempe appetitt. Furu nøtteolje øker appetitten undertrykke hormoner som forstyrrer leptin sentrum av hjernen som kontrollerer appetitten. Faktisk har furu nøtteolje blitt brukt i århundrer av den sibirske kultur for å undertrykke appetitt i tider med lav matforsyning, for eksempel en hard vinter. Pinjekjerner olje er ikke et sentralstimulerende, så er trygt for de fleste å legge til kostholdet. Prøv en av disse måter å bruke furu nøtteolje og være på vei til vekttap.

Hvordan å miste vekt ved hjelp Pine Nut Oil

Dryss pinjekjerner på toppen av salaten eller i supper. Pinjekjerner er naturlige kilder til furu nøtteolje og legge til ekstra fiber og protein til kosten inntak. Du kan også ta en håndfull pinjekjerner for en matbit å dempe appetitten.

Grind pinjekjerner i food prosessor til å frigjøre mer olje. Ground pinjekjerner kan brukes som sprer seg på kjeks eller i pesto sauser. Slipe mutterne gir en ekstra frigjøring av oljen slik at den blir lettere absorbert.

Yr pinjekjerner olje på salater eller i suppe. Furu nøtteolje gir en ekstra, litt søt smak og smaker godt på salater eller toppes i supper for å gi deg en full følelse i timevis.

Ta 1 ts. av furu nøtteolje før hvert måltid. Ikke bare vil dette gjøre at du føler deg mettere mens du spiser, forstyrrer furu nøtteolje med maten craving utløser slik at du spiser mindre for timer etter inntak av det. Pinjekjerner olje hjelper også kontroll magesyre.

Ta pinjekjerner olje kapsler som en del av din kosttilskudd rutine. Når du ta vitaminer hver morgen, legge en furu nøtteolje kapsel for å hjelpe dempe appetitten og øke anti-oksidanter. Furu nøtteolje kapsler er tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker og apotek. De er også tilgjengelig på nettet fra anerkjente, sikre nettsteder.

Hint

  • Ikke bruk pinjekjerner eller pinjekjerner olje hvis du er allergisk mot noen nøtter.