Digidexo.com

Hva er fordelene med honning i vekttap?

Det kan være lett å rabatt ideen om en honning kosthold blant mengde kjepphest dietter som sprer internett. Imidlertid har bruken av ultra-næringsrik honning som en balanserende agent i en vekt-reduksjon diett sin basis i seriøs vitenskap (for ikke å nevne det faktum at det er blitt brukt for vekt støtte i ayurvedisk praksis siden antikken).

Funksjoner

Når gjennomføre en vekt-reduksjon diett, begrenser du mengden mat du spiser, så den ernæringsmessige "punch" som hver unse av mat pakker blir mer viktig for god heia. Honning er en sunn erstatning for raffinert sukker, som det er en naturlig kilde for et bredt spekter av mikronæringsstoffer, inkludert aminosyrer, riboflavin, niacin, kalsium, kobber, kalium, jern, magnesium, mangan, fosfor og sink. Beløpene er proporsjonalt liten, men disse mikronæringsstoffer legge opp i et balansert kosthold.

Effekter

Sunn fordøyelse er helt nødvendig for effektiv og varig vekttap, og honning er en potent fordøyelses. En av grunnene til dette er sant er honning naturlige støtte av fordøyelseskanalen er Bifidobacteria (en av kroppens viktigste typer "gode bakterier"). Honning er klassifisert som en "prebiotisk." Dette begrepet innebærer at honning inneholder flere stoffer som øker bestanden av bakterier og la den til å trives i systemet, balansere ut de "dårlige bakterier" som treg fordøyelse og holde vekten i magen.

Betraktninger

De sukker i honning er teknisk enkle sukkerarter, som vekt-overvåkere har historisk blitt frarådet på grunn av piggen disse sukkere har en tendens til å forårsake i blodsukkeret. Men studier har vist at sukker kombinasjon i honning gir en lavere glukose respons enn raffinert sukker og mel. Dette betyr at honning i moderate mengder gir en tilfredsstillende sødme til et balansert kosthold, i stedet for forårsaker blodsukkeret til å pigge kraftig og spre raskt (forlater et ønske om mer sukker i dens kjølvann.)

Teorier / Spekulasjoner

Skjønt kalori-fritt, kjemisk søtningsmidler (for eksempel sakkarin og aspartam) har vært knyttet til overspising i vitenskapelige studier, har forskere antar at dette er fordi kjemiske søtningsmidler forstyrre kroppens evne til å "telle egne kalorier", eller bestemme balansen av hvor mye energi det tar inn og expending. Honning tilfreds kroppens naturlige behov for søthet, samtidig som det gir omtrent 1,5 ganger søtheten av raffinert sukker, slik dieter å redusere mengden som brukes, samtidig som det ikke hindrer kroppens evne til å balansere seg.

Expert Insight

En New Zealand studie sammenlignet vektene til tre ulike grupper av rotter over tid. Den ene gruppen ble matet ingen sukker kalorier i det hele tatt, ble den andre gruppen matet en diett som åtte prosent av de totale kaloriene kom fra ikke-honning sukker kilder, og den tredje gruppen ble matet en diett der 10 prosent av kaloriene kom fra honning. Honning-matet rotter fått så mye vekt som de rotter som ble matet ingen sukker kalorier overhodet, mens sukker-matet rotter seg signifikant mer enn de to andre gruppene.