Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Stevia

Hvordan å miste vekt med Stevia


Sukker er i stor grad ansvarlig for det nasjonale epidemi av fedme. Alle disse bokser med sukkerholdig brus pakke på pounds - og mais sirup lagt til alt fra kornblanding til marinara saus har fått skylden for vektøkning. En måte å drastisk kutte kalorier samtidig som du nyter sødme av sukker er å bruke naturlige plante Stevia i stedet for pulveraktig hvite ting.

Hvordan å miste vekt med Stevia

Stopp forbruker sukker, mais sirup, melasse, lønnesirup, honning og andre former for sukker. For virkelig å gå gjennom med denne planen, må du begynne å lese etiketter. Bortsett fra produsere midtgangen, vil Rimi plutselig føler begrensende slik at du kanskje trenger å gjøre dine innkjøp av mat på naturlig mat butikker i stedet.

Bruk Stevia i stedet for sukker. Dryss litt i kaffen, bake med den, rør den inn i din frokostblanding eller legge den til terninger tomater og olivenolje for å lage en marinara saus som smaker mer som frynser ting. En Stevia oppskriftsbok ville være en god investering siden du trenger hjelp å måle riktig mengde ut.

Kjøp både ren Stevia pulver og Stevia ekstrakt. Forskjellige måltider vil kreve forskjellige former av denne naturlige plante.

gjøre andre endringer sunn livsstil for å sørge for at din innsats med Stevia ikke gå til spille. Unngå mat med høyt trans eller mettet fett samt matvarer med sukker for de beste resultatene og den sunneste kroppen. Også legge øvelsen til rutine - 5 til 6 dager med cardio og motstand er en solid plan.

Hint

  • Stevia er ikke godkjent av FDA som søtningsmiddel fordi sikkerheten ikke er undersøkt når konsumert i store mengder. Stevia er tenkt å være trygge når de brukes i moderate mengder, men ikke til overmål. Bruk Stevia i moderering.
  • Stevia er ekstremt søt. Måle det veldig forsiktig når du følger oppskrifter. Når smaks drikke eller mat, starter med en svært liten mengde før du øker sødme.