Digidexo.com

Hvordan redusere Belly Fat og stramme løs hud

Hvordan redusere Belly Fat og stramme løs hud


Hvis du sliter med et reservehjul rundt midten, er det sannsynligvis viktig for deg å redusere magefett og stramme løs hud. I tillegg til å miste fett av magen, vil din helse forbedre og og selvtilliten vil forbedre.

Menn med midjer større enn 40 inches og kvinner med midjer større enn 35 inches har en ytterligere økning risikoen for hjertesykdom. Mange mennesker finner det stadig vanskeligere å miste magen vekt særlig ettersom de blir eldre.

For å redusere magefett og stramme løs hud, følg trinnene nedenfor.

Hvordan redusere Belly Fat og stramme løs hud

Miste magen fett ved å gå på en lav karbohydrat diett som Atkins for et par uker. Gradvis øke karbohydratinntak etter magen fett har krympet med noen få inches. Når du øker karbohydrater, sørg for å spise rikelig med komplekse karbohydrater som frukt og grønnsaker. Å være på Atkins diett bør redusere appetitten også. En høy protein diett vil hjelpe deg å forbrenne fett i stedet for muskler.

Få i en øvelse work-out fire til fem ganger i uken for å miste buk fett og stramme løs hud. Det er viktig å gjøre cardio trening og vektløfting et par ganger i uken for å øke muskel tone å stramme løs hud.

Få en resept på Retin-A og bruke det på magen en gang om dagen etter din daglige dusj. Magen bør være helt tørr før du påfører. Sørg for å bruke solkrem på magen for å unngå å brenne mens du bruker Retin-A. Du kan kjøpe Retin-A online uten resept eller kjøpe den når du reiser utenlands på de fleste lokale apotek.

•  Ta kosttilskudd som leucine aminosyrer, kalsium og vitamin D for å redusere magefett og stramme løs hud. Det er viktig å ta kosttilskudd spesielt som du alder for maksimal reduksjon av magefett.

Hvis du mister buk fett og magen din ser veldig humpete og klumpete med små lommer med fett, bør du vurdere å få Titan behandlinger. De er relativt billig i forhold til buk tucks. Titan virker ved å øke mengden av kollagen i huden og hjelpe den til å trekke seg sammen og blir mer jevn. Titan er ikke-kirurgisk. Det fungerer ved infrarødt lys, og proceedure vanligvis bare må gjøres to ganger i året.

Hint

  • Gi opp sukker og diett drikker som brus.
  • Spis protein sparsomt i løpet av dagen for å øke metabolismen og brenne mer fett.
  • Sørg for å spise en høy-protein frokost å hoppe starte stoffskiftet hver dag.
  • Sjekk alltid med legen din før du tar kosttilskudd og starter et vekttap og treningsprogram.
  • Bor på en høy-protein diett som begrenser karbohydrater til svært lave nivåer i mer enn et par uker kan påvirke helsen din.