Digidexo.com

Child Vekttap tips

Child Vekttap tips


Spørsmålet om overvektige barn oppstår oftere enn du kanskje i utgangspunktet tror. Foreldre må hjelpe barna gå ned i vekt for å holde dem friske, sterke og sykdomsfri mens de er unge, og for å bedre forberede dem for voksenlivet. Bistå med barnet vekttap bør være familie-fokusert, snarere enn barne-fokusert. Endre livsstil mønstre av familieenheten bidrar til å sikre de beste resultatene for barnets vekttap.

Modell sunn atferd

Barn i alle aldre ligne atferd av de voksne rundt dem. Å hjelpe et barn å miste vekt, være en god rollemodell ved å demonstrere sunn atferd. For eksempel, hvis den voksne velger skiver epler i stedet for pommes frites som en side element på en fast-food diner, vil barna være mer sannsynlig å gjøre det samme valget.

Family Affair

Ikke enkelt ut barnet ditt som å være overvektig og den eneste i familien som trenger å gå på diett. Oppmuntre positive vaner og ta fokus bort noen negativitet mot barnet og hennes vekt. For å hjelpe med barnet vekttap, bør fokus være å endre dårlige vaner til gode vaner for hele familien. For eksempel, ikke gi ett barn en bolle med fersken til dessert mens alle andre spiser kake marinert i rike ising. Barnet vil føle seg isolert og ofte snike mat eller bli opprørsk. Hele familien bør fokusere på positive endringer.

Moro, Healthy Living

Gjøre barnet vekttap morsomt og hyggelig. I stedet for dukker i en øvelse tape, ta alle til parken og spille frisbee, eller ta en kveldstur sammen for å samle naturskatter, for eksempel steiner eller blader. Du kan fikse mange attraktive og barnesentrerte desserter som er sunt for barn. Eller har barna delta i å lage barnevennlige oppskrifter som ikke bare er gøy å lage mat, men også morsomt å spise. Å spise sunt og trene trenger ikke å være kjedelig eller et ork.