Digidexo.com

Hva er faren for å ta slankepiller?

Slankepiller - som Fen-Fen og Dexatrim - har blitt brukt gjennom årene for å miste vekt raskt. Slankepiller har vært en kilde til kontrovers fordi de fleste slankepiller ikke er godkjent av leger. Slankepiller har vært kjent for å permanent skade kroppen. Disse pillene har farlige bivirkninger, og blir ofte sammenlignet med amfetamin.

Angst eller nervøsitet

På grunn av de høye doser av koffein og efedrin, kan slankepiller gjøre folk føler seg engstelig og nervøs. Slankepiller kan gjøre folk føler at de bare drakk en kopp kaffe på grunn av koffeinholdige følelse.

High Blood Pressure

Fordi slankepiller øke stoffskiftet raskt, kan de også ha en negativ effekt på hjertet. Som et resultat, kan diet piller forårsake forhøyede blodtrykksnivåer.

Gastrointestinal Issues

Slankepiller avbryte kroppens naturlige syklus og ikke absorberer fett lett. På grunn av dette, kan gastrointestinale problemer skje. Diaré, kvalme og oppkast er vanlige bivirkninger forbundet med slankepiller.

Hjerteinfarkt

Folk kunne lide av et hjerteinfarkt hvis piller er tatt for en lengre tidsperiode. Dietter piller kan føre til en uregelmessig hjerterytme og øke metabolismen svært raskt, noe som kan bidra til hjertestans.

Senket Immune System

Slankepiller tømme kroppen for riktige næringsstoffer fra maten. Som et resultat av manglende næringsstoffer, immunsystemet kompromittert. Folk er mer utsatt for å utvikle bakterielle og virale infeksjoner.