Digidexo.com

Immunsvikt hudlidelser

Personer som lider av immunsystem lidelser, som for eksempel AIDS, Hashimotos tyreoiditt og Lupus, kan utvikle problematiske hudlidelser. Immunsvikt hudlidelser kan sees i mennesker som er både unge og gamle, og kan bli mer eller mindre alvorlige, avhengig av alvorlighetsgraden av immunsystemet uorden. Her er de vanligste typer immun mangel hudlidelser.

Akne Rosacea

Akne Rosacea vises over ansiktet i en sommerfugl mønster. Den har utseendet av en solbrenthet, og kan være ledsaget av akne-type lesjoner (se Ressurser).

Psoriasis

Psoriasis kan utvikle seg på ansiktet, armene, hodebunn, bryst og rygg, og er preget av oppdateringer av sølvfargede skjell. Spesielle tiltak må tas når du fjerner vekten fra hodebunnen (se Ressurser).

Eksem

Eksem er et kløende utslett som vanligvis vises på innsiden av albuene og på ryggen av knærne. Kløe kan bli alvorlig nok til å forårsake brudd i huden (se Resources).

Acne

Akne er en inflammatorisk hud tilstand karakterisert ved pustler og white rundt ansiktet, ryggen og brystet. Akne kan bli alvorlige når immunsystemet er mangelfull, noe som fører til ansikts arrdannelse (se Ressurser).

Elveblest

Elveblest kan sees når kroppens immunsystem i lav og reagerer på allergener. Kløende, væskefylte flekker over hele overkroppen, ansikt og armer, og kan bli løst ved å ta et antihistamin medisiner (se Ressurser).