Digidexo.com

Om Slim Fast

Om Slim Fast


Overvektige personer som ønsker å gå ned i vekt ofte at deres travle hverdag gjør det nesten umulig. Når flytte lunsj på farten, spise sunt valg er vanskelig å finne. Slim-Fast Diet Plan tilbyr Kosten en praktisk, problemfri vekt-tap plan ved hjelp av måltid erstatninger som rister og barer, men mange spørsmål om programmet er effektiv eller trygg.

Historie

Slim-Fast ble født i 1977 da Thompson Medical innført en pulverisert mel-erstatning formel som smakte som en milkshake når blandet med melk. Produktet ble trukket fra markedet i løpet av det første året, fordi et lignende måltid-erstatningsprodukt var ansvarlig for drapet på ca 60 Kosten. På begynnelsen av 80-tallet, produktet ble re-introdusert på et tidspunkt da vekttap piller ble gransket tungt av FDA, og dermed miste salg. Dette satte scenen for Slim-Fast for å bli en leder i kosten markedet. I 1990 Slim-Fast ble eget selskap skille fra Thompson Medical.

Funksjon

Slim-Fast Diet fungerer ved å gi dieters en enkel måte å kutte kalorier. På planen, Kosten forbruker mellom 1200 og 1800 kalorier per dag. Kosten drikke en Slim-Fast shake eller spise et måltid erstatningsprodukt for frokost, har en annen med en lett lunsj, og spiser normal mat til middag. Tre snacks av frukt eller en tilsvarende lav-kalori mat er lagt til dagen. Dietten fungerer hovedsakelig fordi det strengt kontrollerer deler for alle måltider og snacks unntatt middag, selv for å miste vekt på riktig måte med programmet, må Kosten begrense seg til 500 kalorier på sitt kveldsmåltid.

Fordeler

Slim-Fast er gunstig for dieters fordi det er lett å følge. Kosten bare kjøpe de ferdiglagde produkter og erstatte sine måltider og snacks med dem. Det rister og måltid erstatning barer er laget med magre proteiner og har vitaminer og næringsstoffer lagt til dem, og inneholder ca 220 kalorier. Kosten må finne kalorifattig lunsj alternativer å utfylle shake, og den eneste fullverdig måltid de må tenke på er middag. Planen er nå også tilpasses. Kosten inn høyde og vekt på Slim-Fast nettside, og programmet beregner sitt kaloribehov tilsvarende.

Kritikk

Slim-Fast kritikere har tre hoved kritikk. Den første er at det ikke lærer dieters hvordan å gjøre endringer i livsstil. Mens slankere miste vekt på programmet, de ofte gjenvinne det når de begynner å spise normalt igjen, fordi den ikke lære dem å gjøre riktige spise valg. Den andre kritikk er kostnaden. De måltid erstatning produkter er dyre, men er nødvendig for kosthold for å fungere. Til slutt, mange Kosten finne at forbruker en shake eller en bar hver eneste dag i flere måneder er for ensformig til å feste med lenge nok til å miste vekt.

Virker det?

For dieters som holder fast på programmet, fungerer det. En studie presentert av North American Association for Study of Obesity i 2003 viste at slankere som brukte Slim-Fast var tynnere enn kontrollgrupper som spiste normalt. Studien fulgte også Slim-Fast slankere i 10 år, og fant at i gjennomsnitt de Kosten var 30 pounds lettere enn tilsvarende personer som ikke brukte programmet. Programmet fungerer, men bare hvis de Kosten har selvdisiplin til å feste med det.

Er Slim-Fast sunt?

Noen medisinske og ernæringseksperter, som ernæring delingen av Northwestern University, uttrykker bekymring for sunnhet av denne dietten plan. Ifølge en analyse utført av North, kan være mangelfull diett i vitamin E, jern og kalsium, blant andre viktige næringsstoffer. Programmet har noen meritter, imidlertid. Ifølge denne analysen, kan dieters forvente å tape mellom en og to pounds en uke på Slim-Fast, som regnes som en sunn rate for vekttap.