Digidexo.com

Moducare bivirkninger

Moducare er en type plante ekstrakt som består av steroler. Steroler er naturlige og finnes i alle planter. De har egenskaper som gjør dem stimulere og forbedre funksjonen av kroppens immunsystem. De kan også fremme reaksjon på inflammasjon som avgis fra kroppen. Som med alle typer kosttilskudd, er det noen bivirkninger som er tidvis forbundet med å bruke Moducare.

Toksin Elimination

Ifølge Essential Phytosterolins Inc. (EPI), produsenten av Moducare, en vanlig bivirkning noen ganger forbundet med Moducare er kroppen forsøker å kvitte seg med giftstoffer. Gift eliminering noen ganger oppstår når immunsystemet blir mer balansert. Sensitive personer som bruker Moducare kanskje merke symptomer på toksin fjerning, for eksempel utslett, utmattelse, hodepine og fordøyelsesproblemer.

Ingen bivirkninger

Ifølge Better Health International, er det ingen store bivirkninger som kan oppstå ved bruk Moducare. Fra langsiktig forskning gjennomført på 25.000 personer ble ingen signifikante negative bivirkninger notert.

Kontra

Personer som mottar fremmede organer eller vev (slik som mennesker som får benmargstransplantasjon) bør ikke bruke Moducare eller annen type av kosttilskudd som forsøker å regulere immunsystemet. De bør ikke ta noe som består av steroler. Diabetikere som tar Moducare bør være forsiktige og holde sine blodsukkeret flittig. I tillegg bør folk som har multippel sklerose bare bruke Moducare hvis de har fått godkjenning fra sin lege.

Ingen vektøkning bivirkning

Det hender folk assosierer kosttilskudd med potensial vektøkning. Men vektøkning ikke er generelt sett på som å være en bivirkning forbundet med å ta Moducare. Dette er fordi en tablett Moducare består av mindre enn ett kalori. Dessuten er plantefett ikke vanligvis knyttet til økende vekt.

Mindre bivirkninger

Det er noen mindre, mindre vanlige bivirkninger som kunne oppstå fra å bruke Moducare. Disse inkluderer oppblåsthet, kvalme og kortsiktige fordøyelses problemer (for eksempel en urolig mage). En mulig atferds bivirkning er å ha følelser av irritabilitet og agitasjon.