Digidexo.com

Acidophilus Helse Fordeler

Acidophilus er en naturlig forekommende probiotiske som kan finnes i fermenterte melkeprodukter som yoghurt og er påstått å ha mange helsemessige fordeler. Acidophilus kan også bli funnet i kapsler eller pulverisert form som et helse-supplement og brukes til en rekke helsemessige forhold samt generell fordøyelsen helse.

Funksjon

Acidophilus lever vanligvis fordøyelses og vaginal kanalen og er en del av floraen av "vennlige" organismer som lever i oss.

Fordeler

Ifølge Mayo Clinic, produserer acidophilus Vitamin K, laktase og noen anti-mikrobielle stoffer. De helsemessige fordeler av acidophilus er primære bedre fordøyelse og kontroll av gjær infeksjoner.

Betraktninger

Acidophilus og andre vennlige bakterier kan bli ødelagt av antibiotika fører til en ubalanse i tarmfloraen og tap av sin helsemessige fordeler.

Bruk

Vanligvis acidophilus og acidophilus produkter må brukes daglig i flere uker for dem å etablere seg før eventuelle helsemessige fordeler er erfarne.

Studier

Ifølge MedlinePlus, har tallrike undersøkelser vist at acidophilus er nyttig i behandling av vaginal candida-infeksjoner. Både interne (spist) og eksterne applikasjoner ble studert og begge hadde lignende fordeler.