Digidexo.com

Gjennomførbar dietter

Mange er på jakt etter gjennomførbar og balansert diett som hjelper dem å gå ned i vekt. Overraskende for mange, er det bare noen grunnleggende regler og kjennetegn ved et sunt kosthold. Den gjennomførbar diett består av varierte og sunne matvarer, kombinert med økt fysisk aktivitet. Å være på et godt kosthold betyr ikke at du ikke kan spise din favoritt iskrem eller kake. Det betyr bare at du må være mer forsiktig om å balansere mellom sunn og usunn mat.

Næringsstoffer

En gjennomførbar diett må inneholde alle næringsstoffer i riktige proporsjoner. Karbohydrater som er mest verdifull kilde til energi. Mat som inneholder karbohydrater er poteter, nudler, brød, ris og korn. Mange tror at ved å unngå fett vil de gå ned i vekt. Hvis du tar i for mange karbohydrater og proteiner, skaper kroppen fett fra dem. Vitaminer og mineralsalter er nødvendige i små mengder, men er likevel nødvendig for en sunn diett og gjennomførbar. En måte å få et balansert kosthold er å konsumere minst 50 prosent av frukt og grønnsaker av hele dietten.

Hyppige måltider

Menneskekroppen er ikke vant til store måltider. Sjeldne og store måltider tvinge kroppen til å lagre fett. De fleste kan ikke spise tre eller færre ganger per dag uten å føle og ignorerer sult. På grunn av dette, forbereder kroppen seg å lagre så mye fett som mulig for å "overleve" perioder med sult. For å gjøre en diett som fungerer for deg, splitte store måltider til mer mindre og hyppige måltider. På denne måten trenger du ikke å gi opp din favoritt mat, og fortsatt se resultatene.

Rotasjons Diet

En av de viktigste elementer i en gjennomførbar diett er rotasjon. Det er viktig å endre inngangs kalorier ofte for å hindre legemet fra å tilpasse seg til en diett. Hvis du følger en konstant diett - for eksempel en lav-kalori diett - kroppen tilpasser seg til kosthold, som reduserer vekt-tap effekt. Dietter som varer flere uker eller måneder er ikke alltid den mest effektive. Et balansert kosthold bør ha små pauser som gjør at kroppen til å hvile og komme seg fra stress av slanking.

Engasjement

Uavhengig av diett du velger, krever det engasjement for å vise resultater. Alle dietter har sine gjøre og ikke gjøre. Hvis dietten forbyr å spise etter 18:00, ikke spise etter den tid. Hvis du ikke holder deg til planen, er kostholdet ikke er effektiv. Det skjer ofte at folk opp i vekt i løpet av dietter, fordi de ikke følger de spesifikke diettreglene. The full satsing betyr at du gjør noen form for fysisk aktivitet. Det trenger ikke å være en treningsaktivitet, så lenge det er fysisk.