Digidexo.com

Hvordan få en løk Smell Off Your Breath

Hvordan få en løk Smell Off Your Breath


Du elsker smaken av løk i maten. Du liker ikke den ubehagelige etterspill som etterlater deg reeking av løk i timevis. Når du spiser løk, spytt i munnen starter nedbrytningsprosessen. Under maten din fordøyelse, er løk forbindelser absorbert i blodet, transporteres til lungene og dårlig ånde oppstår. Hvis du nekter å slutte å spise løk helt, er det ulike måter å redusere eller eliminere løk pusten.

Bruksanvisning

Floss tennene og børste dem etter å ha spist løk. Å pusse tennene vil ikke eliminere løk pust på ubestemt tid, men kan gi midlertidig lindring. Bruk en tannkrem som inneholder klordioksid eller sink som nøytraliserer svovelforbindelser som forårsaker dårlig ånde. Børst grundig i to minutter; inkluderer overflaten av tungen og nå langt i ryggen hvor bakterier samler seg. Bruk en tunge skraper hvis ønskelig.

Skyll munnen med munnvann etter å ha spist løk eller etter å pusse tennene. Swish væske i munnen i ett minutt før du spytter det ut. Bruk et alkoholfritt munnvann som alkohol reduserer flyten av spytt, noe som gjør munnen din mer utsatt for bakterievekst og tannråte.

Suge på en pust mynte eller tygge minty, sukkerfri tyggegummi for å maskere løk pust og å fremme flyten av bakterier-rensing spytt.

Tygg på persille eller koriander blader etter å ha avsluttet måltidet fordi de inneholder lukt eliminere forbindelser.

Drikk mye vann etter å ha spist løk-rik mat. Vann vil øke spytt i munnen og bidra til å vaske bort lukt-bakterier.

Drikk svart te etter å ha spist løk. Polyfenoler i svart te stoppe dannelsen av bakterier i munnen og undertrykke illeluktende forbindelser.