Digidexo.com

Hvordan er Artroskopisk Knee Surgery utført?

Hvordan er Artroskopisk Knee Surgery utført?

Hva er Artroskopisk Knee Surgery?

Tårer i leddbånd eller menisk, løs brusk og problemer med kneleddet overflaten blir ofte behandlet med artroskopisk kne kirurgi. Denne fremgangsmåten bruker flere små snitt i hvilke et kamera og de kirurgiske verktøy er satt til å utføre de nødvendige reparasjonene til felles. Siden snittene er mindre enn tradisjonell åpen kneoperasjon, er arrdannelse redusert og utvinning tid er redusert.

Forberedelser

Artroskopisk kne kirurgi er utført på poliklinisk basis. Pasienten endres til en kjole og er festet til maskiner for å overvåke hans vitale tegn. En av tre former for anestesi er gitt: en lokal å døyve kneet, til en rygg nummen alt under beltestedet eller et generelt å sette pasienten helt til å sove.

Snittene

Små snitt vil bli gjort avhengig av fremgangsmåten. De fleste leger gjør 02:58 kutt rundt kneet. Inn i et av disse rør vil pumpe et saltvannsoppløsning inn i kneet. Dette åpner opp kneet for å gjøre innsiden synlig for kameraet. På et annet rør, er et kamera festet til en videomonitor i operasjonsstuen satt inn i kneet. Dette vil virke som øynene til kirurgen under operasjonen.

Flere Nærmere

Mens du ser på videoskjermen, vil legen sette inn de nødvendige kirurgiske verktøy inn i kneet for å løse problemet med leddet. Avhengig av hva som må gjøres, kan det kreve 45 minutter til en og en halv time. Legen kan fjerne revet brusk, betent ledd (ledd) vev eller løse beinfragmenter. Han kunne også reparere avrevne leddbånd eller brusk. Alle av de kirurgiske verktøy og kamera blir fjernet fra kneet, og saltvann oppløsningen blir drenert. Snittene er sydd opp og dekket med bandasjer. Pasienten vil da bli flyttet til utvinning før han våkner.