Digidexo.com

Hva er en grønn Pharmacy?

Hva er en grønn Pharmacy?


En grønn apotek er ikke en murstein og mørtel apotek der du plukke opp salver og piller. Snarere er "grønne apotek", et begrep for skuddpremie av urtemedisin, rettsmidler og kosttilskudd som finnes i den naturlige verden. Grønne apotek entusiaster argumentere bruk av naturlig rettsmidler i stedet for legemidler.

The Green Pharmacy

Forfatter James Duke, Ph.D., en lang tid botanikeren, popularisert uttrykket i en serie av Grønn Pharmacy bøker om naturpreparater og medisinplanter, og starter med sin 1997 bok som spenner over nesten 600 sider, "The Green Pharmacy: The Ultimate Compendium of Natural rettsmidler fra verdens fremste ekspert på helbredende urter. "

History of Etnobotanikk

Etnobotanikk er studiet av hvordan urbefolkningen i en bestemt kultur og region bruke sine lokale planter. Gjennom tidene har menneskene brukt plantefibre, oljer og frø for å lage nyttige produkter. Bevis på gamle folk som bruker medisinplanter dateres til 2700 f.Kr. da kineserne brukte urtene i vitenskap. Egypterne publisert en liste over 700 "grønne apotek" formler kjent som Ebers Papyrus i 1550 f.Kr. Noen bedre kjent grønn apotek suksesshistorier inkluderer utvinning av digitalis fra revebjelle i 1775 for å behandle hjerteinfarkt og syntese av salicin, som finnes i willow bark , i 1899 for å gjøre aspirin.

Dr. James Duke

Født i 1928, har Duke gransket planter siden han var fem år gammel. Som en høyskole student, tok han en Botanikk klasse som valgfag og motivet fengslet ham. Han snart byttet hans musikk dur for en Botanikk stor og supplert sin utdannelse i botanikk å inkludere master-og Ph.D. grader. Troverdige kilder sitere Duke som en autoritet i sitt felt. "The Wall Street Journal" sitert Dr. Duke arbeid i en 2009 artikkel om spiselige ugress. Hagebruk Department of Purdue University inkluderte Dr. Duke 1983 "Handbook of energivekster" i sin online Center for nye avlinger og Planter produkter.

Kritikere

De fleste redaksjonelle vurderinger på "The Green Pharmacy" er positive overall. "Bibliotek Journal" kaller det "lesbar og moro." Imidlertid bemerker sin gjennomgang at Duke ikke gi nøyaktige referanser eller en bibliografi for noen av sine krav.