Digidexo.com

Hvordan fjerne riper fra Lenses

Dine briller sannsynlig gå overalt med deg. Siden de er i lommene, vesken, bilen eller på din person i løpet av dagen, er det uunngåelig at de vil til slutt få riper. Lens riper i stor grad kan påvirke syn, så det er viktig å få dem fjernet så snart som mulig. Lette riper kan fjernes fra linsene via en rekke forskjellige metoder. Mens det kan være vanskelig å fjerne dype riper fra objektiver, er det flere ting du kan gjøre for å forbedre dem.

Hvordan fjerne riper fra Lenses

•  Gni linsene med en myk klut. En pusseskinn klut er skånsom nok til å hindre ytterligere skade på glass, men inneholder akkurat nok tekstur til buff bort små riper.

Spray en linse renere på glassene. Bruk klut til buff bort mot glassene. Gjenta prosessen til du merker en forbedring i ripene.

Plasser en dråpe babyolje på hver linse. Gni oljen i sirkulære mønstre i omtrent 5 minutter. Oljen vil bidra til å myke opp riper og glatt den totale overflaten av linsene.

Sett en liten mengde metall polish på glass linser. Akkurat som polsk arbeider for å buff bort ujevnheter på metall, vil det glatte overflaten på linsene.

Bruk en bit av møbelpolish på plastglass. I mange tilfeller, plast linser kommer med et belegg som kan løsne over tid. Den møbelpolish vil fjerne peeling stykker og glatt linsene.

Prøv Armour Etch. Du finner dette produktet på de fleste båter butikker. Påfør et tykt lag med krem ​​til begge sider av linsene og la det forbli der i ca 5 minutter. Skyll den av med kaldt vann. Dette fungerer godt på moderat til dyp riper også.

Ta ut linsene til en profesjonell brille verksted. De kan være i stand til å buff riper ut av linsene. I noen tilfeller kan de riper være for dypt til å reparere. I så fall vil den profesjonelle sannsynlig anbefale erstatning linser.

Hint

  • Ikke bruk for mye press når gni linsene. Hvis du trykker for hardt, kan du skade dem ytterligere.