Digidexo.com

Hva er klorofyll laget av?

Klorofyll finnes i alle plantelivet, enten i blader av gress eller blå-grønn sjø alger som er tørket og spises som et kosttilskudd.

Hvete bær er spiret for å gjøre hvete gress som kan Juiced å gi et kraftig skudd av hvete gress juice --- lastet med klorofyll.
Hvorfor fordøye det? Den er full av vitaminer, mineraler og er påstått å rense blodet. Rå matglade og juicing purister sverger til det.

Identifikasjon

Klorofyll er et polyprhin ring som refererer til måten molekylene er satt opp. Dette åpner for frie elektroner å være tilgjengelig for å hjelpe nye planteceller vokse. Klorofyll er et resultat av foto når solenergien absorberes av en plante og vann og karbondioksyd omdannes til oksygen og glukose.

Forskere har funnet at klorofyll ligner menneskeblod, bortsett fra dens hoved atom er magnesium; i menneskelig blod er det jern.

Forskere har lært at klorofyll er grønt som plantene der det er funnet absorbere rød, en ultraviolent lys, og reflektere tilbake den grønne fargen. Klorofyll har blitt klassifisert som typer a, b, c, d og e.

Betydning

Planter har klorofyll, og ved prosessen med fotosyntese, de "outgas" oksygen, noe som er viktig for alt liv --- spesielt menneskeliv.

Fotosyntese tar karbondioksid og vann; når anlegget er utsatt for sollys, er det i stand til å gjøre glukose og oksygen.

Planter må ha klorofyll å vokse og modnes; de ikke ville overleve uten klorofyll. Var det mindre plantelivet på jorda, ville det være betydelig mindre oksygen, også.

Fordeler

Klorofyll er konsumert av mennesker for sine ernæringsmessige fordeler. Den har anti-inflammatorisk, antioksidant egenskaper og kan bidra til kutt og sår leges raskere. Klorofyll har vitaminene A, C og E, alle antioksidanter som bidrar bekjemper frie radikaler celler som kan oksidere og skape celle eller vev død.

Hvetegress er et populært eksempel: Det er klart når du drikker dette klorofyll-pakket væske som mange antioksidanter er til stede. Mennesker med et ønske om å fjerne deres hud, eller for å hjelpe det avgifte er de som vil oppsøke hvete gress "skudd".

Funksjoner

Klorofyll, som hovedsakelig består av karbon og hydrogen, er et stort molekyl. På midten er en magnesiumatom og flere atomer med nitrogen som omgir den; dette kalles en porfyrin-ring.

Den molekylære sammensetningen av klorofyll er lik til den av heme delen av hemoglobinet funnet i humant blod.

Advarsel

Mens mange mennesker er i stand til å trygt spise høy klorofyll inneholder matvarer som hvete gress, andre synes det er så sterke at de ikke kan holde den nede. Ikke selv diagnostisere. Hvis du har et alvorlig helseproblem eller noen kroniske sykdommer, spør legen din om hjelp.