Digidexo.com

Sunne dietter for tenåringsjenter

Mange tenåringsjenter ønsker å være tynnere, og siden amerikanske tenåringer er de feiteste i verden, kan det være en god idé. Heldigvis, siden mange tenåringer spiser mye chips og drikke mye brus, får vekten av er vanligvis så enkelt som å erstatte ekte næringsrik og sunn mat for noen av prosessert junk food som er så mye lettere å finne.

Frukt

Tenåringer krever mer sukker i kostholdet i forhold til voksne. Møte at sukkersuget med godteri og raffinert sukker gir absolutt ingen ernæring og raffinert sukker har mer kalorier. I stedet for sjokolade eller godteri, prøve å spise druer, tørkede aprikoser, bananer, epler eller appelsiner i stedet. Frukt har fiber og næringsstoffer i tillegg til gledelig din søt tann.

Grønnsaker

Som frukt, grønnsaker har enzymer som hjelper deg å fordøye andre matvarer og naturlig sukker. I tillegg grønnsaker har fiber som blandes med vann og sveller opp i magen, noe som gjør at du føler deg mettere. Friske grønnsaker er best. Salater, gulrøtter, selleri, agurk og brokkoli er velsmakende når de er friske. Andre grønnsaker kan serveres dampet. Bruk hermetisert eller frosne grønnsaker som en siste utvei, siden behandlingen har en tendens til å fjerne noen av næringsstoffene.

Helkorn

Å spise hele korn er sunnere enn å spise korn som har blitt fratatt sine næringsstoffer i løpet av raffinement. Hvis etiketten sier "beriket", så det er ikke en hel korn, og du går glipp av mineraler og antioksidanter som kroppen din forventer når du spiser brød og korn. Raffinert korn har ikke fiber som kroppen din trenger for å føle deg mett og hjelpe deg å miste vekt.

Vann

Vann hjelper kroppen fordøye mat og bære næringsstoffer i blodet. I stedet for å drikke en hel dag er verdt av kalorier i en boks med brus, drikk vann, og du vil være i stand til å fordøye maten bedre, har mer energi og bor hydrert selv med tung trening.