Digidexo.com

Hva er Medifast?

Flere og flere overvektige mennesker er ute etter å diett planer om å hjelpe dem kaste uønskede pounds og gå tilbake til en sunn vekt. Den normale prosessen med å spise mindre og trene mer kan virke for treg for noen, fører dieters å søke etter mer effektive måter å få kroppen til å forbrenne fett. Medifast er en diett plan som forsøker å maksimere vekttap ved hjelp av to ulike mekanismer, kalori begrensning og Ketose.

Planen

Den grunnleggende Medifast planen er kjent som "fem og en" plan og er veldig enkel. Tilhengere spiser totalt seks ganger om dagen. Fem måltider er valgt fra planen linje av shakes, supper og barer, som hver er nøye konstruert for å være høy i protein og lite karbohydrater. Den sjette måltid er en sunn middag, bestående av magert kjøtt og masse grønnsaker. Målet er å kraftig redusere kroppens inntak av karbohydrater samt grense totale kaloriinntaket.

Ketose

Vanligvis bruker legemet karbohydrater som en rask og enkel energikilde. Dessverre har den moderne kosthold blir for tung på karbohydrater og denne rask og enkel energi er ofte lagret som fett når det ikke er nødvendig. Ved vesentlig begrense karbohydrater i kosten, tvinger Medifast planen dieter system for å se andre steder for energi, la ballen inn i det som kalles ketose. I ketose, brenner kroppen fett til energi, noe som kan føre til økt vekttap.

Telle kalorier

Det andre aspekt av Medifast diett er en av de mest grunnleggende prinsipper i kosten. Kosten er begrenset til mellom 800 og 1000 kalorier daglig, eller omtrent halvparten av anbefalt daglig tildeling. Sammen med enda normale aktivitetsnivå, vil denne mengden mat også tvinge kroppen til å se til sine lagrede reserver av fett til energi, og vil bidra til å akselerere hastigheten av tapet. Måltidet Planen er også designet for å være høy i protein for å sikre muskel helse under slanking prosessen.

Fallgruver

Det største hinderet i Medifast planen er at dens tilhengere må være ekstremt forsiktig med å avvike fra den. Indusere ketose er en delikat prosess, og eventuelt overskudd av karbohydrater kan skade prosessen og holde kroppen fra å benytte fett for energi. I tillegg kan sterkt redusert kalori belastning være vanskelig for Kosten å tilpasse seg, spesielt hvis de er vant til å spise rikelig med høy-kalori junk food. Medifast følgere insisterer cravings avta jo lenger man opphold på planen, men de første ukene kan være vanskelig å komme gjennom uten juks.

Betraktninger

Mens mange har hatt betydelig suksess etter Medifast planen, kan den ekstreme naturen av dietten gjør det grovt på kroppen. Som med alle diett plan, bør du konsultere legen din før du gjør noen betydelige endringer i livsstilen din, og sørg for å få regelmessige kontroller gjennom hele prosessen for å overvåke utviklingen.