Digidexo.com

Dietter som Nedre Glukose

Styre glukose er en effektiv måte til å utløse vekttap. Heldigvis for slankere, er glukosekontroll fullt mulig gjennom en konsekvent diett. Mer spesifikt, kan glukose holdes lavt ved å begrense karbohydrater i kostholdet. Det finnes en rekke lav-carb dietter på markedet som man kan bruke til å kontrollere glukose, men ikke alle dietter er like. De beste low-carb dietter gi kroppen din med nok vitaminer og næringsstoffer for å fungere skikkelig og samtidig oppnå vekttap mål. To dietter som oppnår disse målene er de paleo diett og "7 Rules" diett.

Om '7 Rules' Diet

Den "7 Rules" diett er ideen om biokjemikeren Dr. John Berardi, en kanadisk ernæringsfysiolog som jobber med et bredt spekter av kunder fra idrettsutøvere å bo-at-home mødre i å nå sine ernæringsmessige mål i den raskeste, mest grunnleggende måte som mulig. Kosten kan bidra til å redusere blodsukkeret og stabilisere blodsukkeret for reell vekt tap resultater.

The '7 regler'

I ingen spesiell rekkefølge, de "7 Rules" er som følger:

1. Spis små måltider hver to til tre timer.
2. Konsumere magre proteiner til hvert måltid - kjøtt, fisk, kylling eller egg.
3. Spis frukt og grønnsaker til hvert måltid.
4. Spis karbohydrater fra kun frukt og grønnsaker - ved å begrense karbohydrater til disse naturlige kilder, vil blodsukkeret holdes stadig lav.
5. Konsumere minst 25 prosent av det daglige kalorier fra fett - animalsk fett, naturlig fett (f.eks avokado og kokosnøtter) og oljer (fisk, lin og oliven).
6. Drikk kun null-kalori drikker - begrenset til grønn te og vann hvis mulig.
7. Konsumere bare solid måltider - ingen flytende ernæring.

Paleo Diet

Hvis "7 Rules" kosthold er ikke nok til å holde blodsukkeret under kontroll, kan du prøve paleo diett utviklet av en lege, Dr. Ben Balzer. Ifølge Balzer forskning, er kornforbruket ansvarlig for en rekke kostholdsrelaterte helseproblemer som diabetes, fedme og andre sykdommer. Ved ombygging kostholdet ditt etter dietter av våre forhistoriske forfedre, kan du forbedre din helse mens du holder glukose under kontroll.

Etter Paleo Diet

Hvis man følger Paleo Diet er enkel, om ikke helt lett. Utøverne må avstå fra korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og tilsatt salt. De bare har lov til å spise følgende: kjøtt, kylling, fisk, egg, nøtter, bær, frukt og grønnsaker. Kort sagt, alle elementene som en huleboer ville ha hatt tilgang. Å gjøre dette vil holde blodsukkeret stabilt og glukose lav.

Betraktninger

Selvfølgelig forstår at disse er både langsiktige ernæringsmessige løsninger. De absolutt ikke faller inn i kategorien mirakel dietter. Mens disse metodene for å spise kan kreve fullstendig omprogrammering av alle dine kostvaner, vil din dedikasjon bli belønnet på sikt med konsekvent kontroll over blodsukkeret og vekt.