Digidexo.com

Hvordan bruke Cayenne Pepper for Arthritis Pain

Cayenne pepper har blitt brukt i århundrer som et krydder, men også som et naturlig middel. Cayenne pepper inneholder et kjemikalie som kalles capsaicin, som bidrar til å redusere betennelse i kroppen og for å redusere blodplater klissete. Ved å redusere betennelse i kroppen, kan capsaicin redusere smerte, noe som gjør cayennepepper en naturlig tillegg til eventuelle artrittiske persons kosthold. Cayenne pepper kan være svært vanskelig å håndtere i store mengder; I noen tilfeller trenger du bare 1/16 av en teskje å hoppe starte kroppens anti-inflammatorisk respons! Lær hvordan du bruker cayenne pepper for leddgikt smerte og få en forståelse av hvordan denne enkle krydder kan gjøre livet ditt mindre smertefull.

Hvordan bruke Cayenne Pepper for Arthritis Pain

•  Vurdere fordøyelseskanalen. Cayenne pepper kan være svært vanskelig å fordøye for noen mennesker. Hvis du har acid reflux, alvorlig halsbrann, Crohns sykdom, ulcerøs kolitt eller andre fordøyelses problemet, konsultere legen din før du legger cayenne pepper til kosthold.

Legg 1/16 av en teskje til mat per dag i en uke. Dette er en veldig liten mengde. Hell den i suppen, dryss på ris eller pasta, eller bland inn grønnsaksjuice for å gjøre det mer spiselig. Hvis du opplever magesyke, bytte til cayennepepper kapsler.

Øk cayenne pepper inntaket til 1/8 av en teskje for uke 2, tar det to ganger per dag (morgen og kveldsarbeid best). Nå vil du merke en liten nedgang i smerte i 15 til 30 minutter for å spise cayenne pepper.

Legg 1 / fjerde av en teskje av Cayenne pepper og 1/4 av en teskje kanel til varm sjokolade og røre. Kombinasjonen av de to krydder svinger denne enkle drikk til en meksikansk varm sjokolade, kanel, og er en naturlig anti-inflammatorisk krydder samt.

Øk cayenne pepper inntaket til 2 ts pr dag, spredt ut 4 til 6 ganger i løpet av dagen. Bytt til cayenne pepper kapsler hvis dette er for mye pulver å konsumere.

Hint

  • Drikk rikelig med vann eller væske med cayenne pepper.
  • Kjøp cayennepepper i bulk, fortrinnsvis fra en organisk kilde.
  • Kontakt lege før du benytter noen ny smerte-lindring metoden.