Digidexo.com

Bruke Cinnamon å miste vekt

Bruke Cinnamon å miste vekt

History of Cinnamon Bruk

Kanel er høstet fra barken på et lite tre. Det vi kjenner som kanelstenger er faktisk krøllet, tørket bark. Kanel har blitt brukt i tusenvis av år, og er også nevnt i flere skriftsteder. Kineserne har gjort bruk av kanel har medisinske egenskaper i århundrer. Noen av forholdene som ble behandlet med kanel er fordøyelsesbesvær, mageplager, diaré, oppblåsthet og gass. Det er også brukt som en anti-inflammatorisk. Mens det lenge har vært kjent som en fordøyelses helbredelse, kanel også ansett som et slankemiddel.

Kanel og Vekttap

En studie gjort av Institutt for Human Nutrition i Pakistan, og utgitt av det amerikanske National Library of Medicine, viste svært gode resultater på effekten av kanel og blodsukker nivåer. Forhøyet blodsukkernivå og insulinresistens er en allment kjent årsak til fedme. Kanel ble vist for å få ned blodsukkeret, på grunn av en sammensatt den inneholder heter MCHP (methylhydroxychalcone polymer.) MCHP etterligner insulin og fremmer sukker metabolisme. Kanel ble vist å redusere ikke bare blodsukkernivået, men kolesterol-og triglyseridnivåer også.

Bruke Cinnamon For maksimal vekttap fordeler

Kanel kan legges til kostholdet i en rekke måter. Legg 1/2 teskje kanel til morgenen frokostblanding, ristet brød eller havregryn. Dryss den i din kaffe eller te. Dryss kanel på friske epleskiver for et sunt alternativ til sukkerholdig eplepai. Lage en te av 1/2 kopp varmt vann, 1/2 ts kanel og en spiseskje honning. Drikk på å våkne og før sengetid.
Det er mange måter å legge kanel til kosthold. Nøkkelen er å holde fast med sunn, fersk mat alternativer. For eksempel blande kanel med hvitt sukker før sprinkling den på toast er ikke en god måte å maksimere kanel vekt tap fordeler. Eksperimentere med krydder og nyte, å vite at du forbedre din generelle helse.