Digidexo.com

Sunne måter å legge til ekstra kalorier for å Meals

Sunne måter å legge til ekstra kalorier for å Meals


Når kroppen brenner flere kalorier enn det tar inn, er resultatet vekttap. Hvis vekttap er målet, trening kombinert med et redusert kaloriinntak fungerer godt. De som er undervektige, men ønsker å øke sitt kaloriinntak og opprettholde en aktiv livsstil. For å oppnå en sunn vekt oppnås ved å legge kalorier til dietten.

Legg rett fett

Økende vekt betyr å bygge muskler og øke kroppens fett, den typen fett kroppen bruker for å brenne energi. Ideelt sett, opprettholder kroppsfett rundt leddene og langs ben for å beskytte disse områdene mot skade. De resterende fett lagres for framtidig energibruk. Ved å legge de riktige fett til måltider, beholder kroppen nok fett til å opprettholde en sunn vekt samtidig som kroppen til å bruke det overskytende for energi. Bruk margariner eller Butters gratis trans-fett og lav i natrium, men som inneholder flerumettet fett. Legg disse til sauser og til smaken stekte grønnsaker. Cook med generøse mengder olivenolje og rapsolje, og bruk i dressinger for salater.

Øk Dairy Intake

Helmelk, ost og yoghurt gir sunne doser av næringsstoffer samt gode fettproduserende kalorier. Ta med en kopp yoghurt toppet med granola i din vanlige frokost måltid. Ost kuber med sprakk for en middels dag snack legger kalorier og ernæring til dietten. Bump opp lunsj kalorier med revet ost og hakket egg lagt til salatgrønnsaker, sammen med en kopp cottage cheese. Legg ost til bakte poteter til middag eller skiver ost på smørbrød. Tjene en 8-unse glass helmelk med hvert måltid.

Velg hele korn

Hele korn brød er fullpakket med fiber og karbohydrater, som begge legger kalorier som kroppen setter til god bruk. Inkluder en eller to skiver av smør helkornbrød med hvert måltid for ekstra kalorier. Legg hvetespirer, til granola eller linfrø yoghurt for å øke kaloriinntaket. Velg fullkorns muffins for en sen morgen snack, fortrinnsvis de med tørkede frukter lagt til dem for ekstra kalorier og ernæring.

Fokus på Protein

Protein er avgjørende for et sunt kosthold, og for de som trenger å få vekt, høy-protein matvarer gir kalorier og legge til variasjon i kostholdet. Kylling, svinekjøtt, fisk og magert rødt kjøtt er høy i protein og kalorier. Andre proteinrike, kaloririk mat inneholde nøtter, peanøttsmør og hummus. Bruk nøtter som en del av en forrett tallerken før middag, sammen med hummus og grønnsaker. Bruk peanøttsmør for Thai saus i oppstuss yngel. Stekt fisk servert med en sitron smør saus sammen med en bakt potet toppet med ost og en porsjon smurte grønnsaker gir en godt avrundet, kaloririk måltid. Legg en salat greener, revet ost og skiver mandler kledd i olivenolje og rødvinseddik for en sunn middag.