Digidexo.com

Farmakologisk behandling av hjertesvikt

Det er store matriser av medikamenter som kan benyttes ved behandling av hjertesvikt. Hver klasse av medikamenter utfører en annen funksjon for hjertesvikt pasienten. Noen av disse medisiner har uønskede bivirkninger og andre som er rettet mot en bestemt populasjon. Din lege eller kardiolog vil hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen om hva medisiner kan være den beste for deg.

Diuretika

Diuretika som Lasix blir ofte brukt til å redusere mengden av væske som holdes tilbake av noen hjertesviktpasienter. For mye væskeretensjon kan føre til hevelse i ben og føtter, samt føre til vanskeligheter med å puste. Dessverre, den viktigste bivirkning av denne gruppen av medisiner fører til at personen til å ofte besøker på badet for å urinere.

Angiotensinkonverterende enzymer (ACE-hemmere)

Ifølge Mayo Clinic, angiotensinkonverterende enzymer eller ACE-hemmere hjelper folk lever lenger og føle seg bedre. ACE-hemmere er kjent som vasodilatorer som dilate eller utvide blodårene til å senke blodtrykket og forbedre blodsirkulasjonen. De bidrar også til å redusere salt-og vannretensjon ved å blokkere de hormoner som bidrar til dette problemet. Disse medikamentene er Vasotec og Capoten. Imidlertid har de en negativ bivirkning, forårsaker en kronisk hoste hos enkelte mennesker.

Angiotensin Recptor blokkere (ARB)

Angiotensin reseptorblokkere (ARBs) blir ofte brukt med folk som ikke kan tolerere bivirkninger av ACE-hemmere. ARB er en gruppe stoffer som inkluderer Cozaar og Diovan. Ifølge Mayo Clinic, ARB har mange av fordelene med ACE-hemmere, men de er ikke årsak til nådeløs hoste som ACE-hemmere gjør. Disse medikamentene blir brukt til å kontrollere lavt blodtrykk, ved å forårsake musklene til kontrakt og begrense blodstrøm. Denne lavere blodtrykk gjør det lettere for hjertet å pumpe mer effektivt uten å overarbeide den.

Aldosteronantagonister

Ifølge Mayo Clinic, er aldosteronantagonister kjent som kaliumsparende diuretika og inkluderer Aldactone og Inspra. De er rapportert å ha gunstige effekter som kan reversere arrdannelse i hjertet og hjelper hjertet til å fungere bedre. De hjelper også bor mennesker med alvorlige tilfeller av hjertesvikt lengre, fyldigere, bor.

BilDil

BilDil er en relativt ny medisin som har vist en svært lovende med behandling av hjertesvikt i den svarte befolkningen. Det er den første medisinen i sitt slag til å bli undersøkt og godkjent for en bestemt rase eller etnisk gruppe. Ifølge Mayo Clinic, er BilDil består av to separate legemidler (hydralazin og isosorbiddinitrat). Disse medikamentene utvide seg og slappe av blodårene slik at blodet å sirkulere mer fritt i hele kroppen.