Digidexo.com

Hjemmelaget Cures for tilstoppede arterier

Tilstoppede arterier, også kjent som aterosklerose, er et resultat av fett som har bygget opp på og innenfor blodårene, som kalles plakk. Tilstoppede arterier er farlig, fordi plakk kan føre til blodpropp som kan føre til hjerneslag eller hjerteinfarkt, ifølge Mayo Clinic. Tilstoppede arterier skje gradvis, og mange mennesker er uvitende om de har aterosklerose før arterien ikke leverer nok blod til kroppen. Endre måten du spiser og mosjon er ideelle hjemmelagde måter å rense arteriene.

Diet

Tilstoppede arterier er farlig, og kan utløse et hjerteinfarkt eller slag når som helst. Ifølge Mayo Clinic, kan du ha åreforkalkning i ulike arterier, og de vil gi ulike symptomer. Tilstopping av hjertearteriene kan forårsake symptomer som brystsmerter som et hjerteinfarkt, mens tilstoppede arterier i hjernen kan føre til nummenhet i ekstremiteter eller gjøre det vanskelig å snakke fordi ansiktsmusklene vil begynne å falle sammen.

Hvis du noen gang opplever noen av disse symptomene se en lege umiddelbart. Endre kosthold og livsstil i hjemmet kan bidra til å hindre utbruddet av aterosklerose, eller hindre den fra å bli verre. Som foreslått av Mayo Clinic, bytte til en hjerte-sunt kosthold. Ditt kosthold bør inneholde grønnsaker, frukt og helkorn og holde natrium nivåer til et minimum. Natrium har en skadelig effekt på blodtrykk, kolesterol og vekt nivåer siden det øker åreforkalkning og får deg til å holde vann. Hold natrium nivåer til ikke mer enn 1500 mg per dag eller mindre.

Ifølge American Heart Association, bør du prøve å spise fisk minst to ganger i uken for å få sunne doser av omega-3 fettsyrer. Laks, sild og ørret er gode fiske kilder og kan redusere risikoen for hjertesykdom.

Slutte å røyke. The Mayo Clinic sier at røyking øker skade på arteriene, og kan føre til komplikasjoner hvis lider av tilstoppede arterier.

Trening

Få rikelig med mosjon hver dag er en av de viktigste hjemmelagde kurer for tilstoppede arterier. Trening forbedrer blodsirkulasjonen og leverer oksygen til muskler og blod, samt fremmer nye blodkar til å gå rundt tresko eller blokkering, kjent som sikkerhet fartøy.

Få 30 til 60 minutter med fysisk aktivitet i minst fem dager i uken. Low-impact aktiviteter som turgåing er ideelt for alle som trenger å trene, men kanskje ikke har utholdenhet. The American Heart Association foreslår andre aktiviteter, som for eksempel jogging, svømming, dans eller annen aktivitet som får pulsen opp.