Digidexo.com

Hostile Angina

Hostile Angina


Hostile angina refererer til forholdet mellom personlighet og angina. Angina er en koronar hjertesykdom som fører til intense brystsmerter og en følelse av kvelning på grunn av mangel på blodtilførsel strømmer til hjertet. Ifølge PsychosomaticMedicine.org, Olser i 1910 mente en sammenheng eksisterte mellom fiendtlighet, Type A personligheter og angina.

Personlighetstype

Type A personligheter er enkeltpersoner som viser høye nivåer av fiendtlighet, frustrasjon og depresjon. Disse personene har en konkurransedyktig personlighet, overdreven kjøring og en følelse av at det haster når det gjelder tidspress.

Mottakelige

Ifølge PsychosomaticMedicine.org, den generelle befolkningen på grunn av stressnivået i samfunnet er utsatt for arteriell sykdom, spesielt menn. Avhengig av alvorligheten av sykdommen, kan utvinningen av angina foregå raskt uten noen permanent skade på hjertet. I alvorlige tilfeller kan musklene i hjertet dø, utløser et hjerteinfarkt.

Symptomer

Angina begynner ved brystet bak brystbenet. En person vil oppleve smerte, ubehag, klemme, tetthet og brenning i brystet området. Angina kan også føles som fordøyelsesbesvær. Sammen med smerter, kvalme, tretthet og ørhet, kan den enkelte oppleve kortpustethet og overdreven svetting.

Forebygging / løsning

Unngå følelsesmessig høye situasjoner var du føler behov for å bekymre deg, krangle eller bli sint. Personer under ekstremt press er utsatt for å utvikle angina. Hvile og perioder med avslapping anbefales. Oppsøke lege for å finne ut de beste metodene for å håndtere og leve med angina.