Digidexo.com

Hjertesvikt rettsmidler

Hjertesvikt oppstår når hjertet ikke klarer å pumpe nok blod for kroppen å fungere ordentlig. Høyt blodtrykk og hjertesykdom kan gjøre hjertet for svak til å gjøre jobben sin skikkelig. Heldigvis kan hjertesvikt behandles med en kombinasjon av medisiner og endringer i livsstil.

Medisinering

Hjertesvikt er en kronisk tilstand. Oftest er det en underliggende årsak og legen din vil behandle det å korrigere hjertesvikt.

Leger vanligvis behandle hjertesvikt med en eller en kombinasjon av medisiner. Angiotensin-converting enzyme (ACE) hemmere lavere blodtrykk, noe som bidrar til blodstrømmen og tar belastningen av hjertet. Hvis du opplever bivirkninger, for eksempel en vedvarende hoste, legen din vil deretter prøve lignende angiotensin II (A-II) reseptorblokkere, som har færre bivirkninger. Digoksin øker hjertets styrke, mens betablokkere tregere ditt hjerte rate og redusere blodtrykket. Legen kan også foreskrive diuretika, eller vanndrivende, for å stoppe væsken samler seg i kroppen din. Fordi du kan miste magnesium og kalium i urinen din, vil legen din vil følge dine nivåer av disse mineralene.

Enheter

Hvis tilstanden er alvorlig, kan legen anbefale kirurgi. Flere og flere leger bruker enheter som implanterbare cardioverter-defibrillatorer, som overvåker hjerterytmen. Hvis rytmen blir farlig, sjokkerer denne enheten det tilbake til det normale.

En biventrikulær pacemaker sender ut impulser til hjertet for å gjøre det pumpe på en mer samordnet måte.

Venstre ventrikkel bistå enheter (LVADs) er implantert i magen og deretter festet til hjertet. LVADs blir nå brukt i stedet for hjertetransplantasjoner og har betydelig økt lifespans.

Livsstilsendringer

Det er mange tiltak du kan gjøre hjemme for å stoppe hjertesvikt. Hvis du er en røyker, vil slutte hjelpe blodet flyter lettere. Det er viktig å opprettholde en stabil vekt, siden selv den minste vektøkning kan sette stress på hjertet.

Begrense inntak av natrium. For mye natrium gjør deg beholde vann og som gjør hjertet jobbe raskere. Kutt ned på fett, kolesterol, koffein og alkohol.

Utøve mer og redusere stress.