Digidexo.com

Fordeler med Vitamin E for menn

Vitamin E, et fettløselig vitamin, er en avgjørende del av din daglige multivitamin. Vitamin E er en antioksidant som beskytter kroppen mot de skadelige effektene av frie radikaler, som kan skade cellene i kroppen din. Det finnes flere former av vitamin E; alfa-tokoferol er den form som brukes av menneskekroppen.

Hjertesykdom

Antioksidanter beskytter kroppen mot celleskader, og vitamin E er en god kilde til dette stoffet. Spise en diett rik på vitamin E kan forhindre plakk fra å bygge opp i arteriene som fører til ditt hjerte.

Prostate Cancer

Frie radikaler skader celler er også forbundet med noen former for kreft. Studier har indikert at vitamin E mange bidra til en reduksjon i forekomsten av prostatacancer.

Immunforsvar

I menn over 65 år, vitamin E tilskudd forbedret immunforsvar. Øvre luftveisinfeksjoner og forkjølelse ble redusert.

Alzheimers

Nyere studier viser lovende i feltet av Alzheimers forskning. The National Institute on Aging rapporter som vitamin E ser ut til å redusere Alzheimers risiko i grupper med en genetisk predisposisjon for sykdommen.

Muscle Repair

Ironisk nok, øker mosjon kroppens produksjon av frie radikaler. Vitamin E beskyttende antioxidant kvaliteter kan bidra til å redusere celleskader og forbedre muskelfunksjon og utvinning ganger.

Beste Kilder

En diett rik på vitamin E er den beste måten å opprettholde sunne nivåer av dette gunstig, beskyttende antioksidant. Foods høy i vitamin E inkluderer vegetabilske oljer, grønne grønnsaker og nøtter.