Digidexo.com

Hvordan øke det daglige kaloriinntaket Fra 1200 til 1400

Hvordan øke det daglige kaloriinntaket Fra 1200 til 1400


De fleste Kosten er vant til å spise mindre for å gå ned i vekt, men noen ganger trenger du å legge til kalorier for å se skalaen endring. Å spise for lite - noe mindre enn 1200 kalorier om dagen - sender kroppen inn i "sult-modus", ifølge University of California Riverside. Å takle, bremser kroppen sin stoffskiftet ned for å spare energi. Øke inntaket med 200 kalorier om dagen kan snu denne trenden, men søke profesjonell hjelp før du gjør det. Bestemme ditt daglige kaloriinntak krever nøye vurdering av din vekt-tap mål, nåværende vekt, høyde, kjønn, alder og aktivitetsnivå.

Hvordan øke det daglige kaloriinntaket Fra 1200 til 1400

•  Ha en snack. Spise hver tredje til fjerde time vil øke og nivå stoffskiftet, råder University of California Riverside. Snacking gir den energien du trenger for å komme gjennom dagen og kan hindre overspising ved måltider. Spis en sunn, 100-kalori snack, som for eksempel frukt, yoghurt, hele korn kjeks eller streng ost, to ganger om dagen. Stick med en porsjon slik at du ikke overstiger kalori mål.

Ta en drink. Hvis du ikke har tid til snacks, ned en kald drikke i stedet. Skummet melk har omtrent 90 kalorier per 1 kopp servering og er en god kilde til kalsium, et mineral avgjørende for bein og tann helse. Et annet alternativ er 100 prosent vegetabilsk juice, som har rundt 100 kalorier per 2-cup servering. Grønnsaksjuice er en god kilde til næringsstoffer, inkludert vitaminer A og C.

Spis litt mer. En annen servering av alt vil trolig overstige 200 kalorier, men du kan øse litt ekstra på tallerkenen din til måltidene. For eksempel blande en ekstra egg og en spiseskje med revet ost inn i morgen omelett og legge til en bit av lav-fett ost til lunsjtid sandwich.

Unn deg en sunn dessert. Øke kaloriinntaket samtidig tilfredsstille din søt tann. Toppen en kopp skiver jordbær med 4 gram av vanlig gresk yoghurt og en spiseskje med semisweet sjokolade chips for en 200-kalori, dekadent godbit som er lastet med vitaminer, mineraler, proteiner og antioksidanter.

Spre det videre. En spiseskje peanøttsmør, 3 ss guacamole eller en kvart kopp hummus er alle sunne, 100-kalori elementer du kan legge til måltider eller snacks. Smøre et eple med peanøttsmør eller dip hel-hvete pita brød i hummus.

Hint

  • Invester i gode kvalitet plastbeholdere og lukkbare poser til å pakke snacks.
  • Bruk en food skala og måle kopper og skjeer til å overvåke dine porsjoner og kaloriinntaket.
  • Konsultere legen din før du endrer din diett.
  • God ernæring er viktigere enn kaloritelling. Spis et kosthold rikt på frukt, grønnsaker, hele korn, protein, meieriprodukter og sunt fett.