Digidexo.com

Hvordan lavere triglyserider uten medisiner

Triglyserider er en type fett i blodet. Å ha høye triglyserider øker risikoen for hjerneslag, hjerteinfarkt og hjertesykdom. Det er medisiner til lavere triglyserider, men ifølge Mayo Clinic, leger vanligvis lagre det på en siste utvei eller for folk med høyt kolesterol. Det finnes andre metoder for å lavere triglyserider uten medisinering.

Hvordan lavere triglyserider uten medisiner

kutte kalorier eller gå ned i vekt hvis det er nødvendig. Når du tar i mer kalorier enn kroppen forbrenner, blir kroppen din de ekstra kaloriene til triglyserider. Så kan spise mindre hjelpe deg lavere triglyserider. Hvis du er overvektig, vil trimming fett fra kroppen din senke triglyserider. Det vil også gi deg mer energi til trening, en annen viktig faktor i å holde triglyserider på et sunt nivå.

Cut sukker, hvitt mel og alkohol. Sukker og hvitt mel er enkle karbohydrater. Når du spiser dem, produserer kroppen insulin. Dette i sin tur kan føre til at nivåene av triglyserider til å stige. Alkohol har en lignende, men mer potent effekt - selv moderat alkohol bruk kan føre til skadelige nivåer av triglyserider.

Bytt til hjerte-sunt fett. Elminating mettet fett og trans fett fra kosten kan bidra til å senke triglyserider. Men ikke kutte fett fra kosten helt - du trenger den til å utføre dagligdagse funksjoner. Sunne kilder til fett inneholder olivenolje, peanøttolje, rapsolje, jordnøtter, mandler, kylling og fisk som laks og makrell. Å spise disse matvarene også vil hjelpe deg å senke kolesterolet - en annen måte å redusere triglyseridnivåer.

Exercise. Working ut kan redusere triglyserider, samt øke din gode kolesterolet og redusere dårlig kolesterol. The Mayo Clinic anbefaler minst 30 minutter med moderat aktivitet de fleste dagene i uken.

Hint

  • Snakk med legen din før du prøver å gå ned i vekt eller endre kostholdet ditt drastisk. Legen din vil trolig være glad for å vite at du gjør sunne livsstilsvalg, og vil hjelpe deg å bære dem ut trygt.