Digidexo.com

Hvordan å slanke seg i seks uker

Hvordan å slanke seg i seks uker


Selv om den beste tilnærmingen til langsiktig vekttap er å ta langsom og jevn rute, for noen mennesker, betyr en kommende hendelse bare en kort tid er tilgjengelig for å skjerpe seg, mens andre finner at det å se gode resultater tidlig på kan hjelpe dem til å holde motivasjonen oppe på deres vekttap reisen. Å vite hvordan man skal slanke seg i seks uker kan hjelpe noen bærer litt ekstra vekt for å oppnå sitt mål om et sunnere, lykkeligere liv.

Hvordan å slanke seg i seks uker

Forsknings vekttap planer online eller ved å se på en rekke diett bøker og velg et regime som passer din livsstil. Hvis du elsker kjøtt og ost, men kan leve uten pasta og poteter, bør du kanskje vurdere en lav karbohydrat plan, eller hvis du foretrekker en liten smak av alt, kan en kalori telling eller lav fett plan fungere bedre for deg. Velg en realistisk plan --- en fastende diett der svært lite mat er tillatt kan love raske resultater, men vil trolig være svært vanskelig å følge og kan være skadelig for helsen din. Lære prinsippene i planen du har valgt. Det er en god idé å konsultere legen din før du begynner på diett eller trening plan.

Gjennom skap, kjøleskap og fryser og og Søk kaste bort eller gi bort all mat som ikke vil bli tillatt på din diett plan --- fjerne fristelsen kan gjøre det lettere å oppfylle et vekttap mål. Informere andre medlemmer av husstanden at du ikke vil tolerere fristende mat i ditt syn; hvis de ønsker å spise disse tingene, må de gjøre det der du ikke kan se. Det kan hjelpe hvis familiemedlemmer bli med deg på din seks-ukers vekttap plan for å tilby støtte.

Vei deg å bruke badevekt. Plukk en flekk på et fast underlag som du skal bruke for hver veier inn. Noter vekten din. Bruk målebånd for å måle dine midje, lår, overarmer og hofter og noterer målingene; slanking kan bli bedre spores i inches tapt enn i pounds, så det er viktig å ha alle dine stats før du starter en seks-ukers plan.

Start din diett plan og følge den til punkt og prikke. Introduser trening i din daglige rutine på en måte som er hensiktsmessig til ditt nivå av helse. Nybegynnere kan prøve milde aktiviteter som turgåing og bading, mens mer aktive slankekur kan ønske å besøke treningsstudioet eller ta en øvelse klasse. Sikt i minst tre halvtimes økter med trening hver uke og prøve å være mer aktiv hver dag --- gå av bussen et stopp for tidlig, parkere bilen ved enden av parkeringsplassen eller velg trappen i stedet for heis. Få familien involvert i å spille lagidrett eller prøver en vandring, sykling eller klatring utflukt sammen for morsomme måter å utøve.

Innveiing gang i uken bare for hele seks uker. Ukentlige veie-ins vil vise bedre resultater og redusere sjansen for at du blir motløs av treg eller minimal vekttap og forlate din vekttap plan. Hvis vekten viser dårlig vekttap, bruke målebånd for å sjekke tommers tap i de områdene som måles i starten. Belønne din innsats med en non-food godbit, for eksempel en personlig pamper økt med badeoljer, ansiktsmaske og hårbehandlinger, eller en tur til en favoritt non-food destinasjon som teater eller skjønnhetssalong.

Hint

  • Finne en diett kompis kan hjelpe deg å holde seg til et vekttap plan.
  • Ikke bli motløs av minimal vekttap en uke; holde det gående og høste gevinsten følgende uke.
  • Ikke se en seks-ukers diett som en krasj diett løsning. Bruk seks uker for å skape spise-og mosjonsvaner som du vil fortsette med i fremtiden.