Digidexo.com

Hva er fordelene med Wild Yam kapsler?

De fleste kvinner opplever hormonelle symptomer som hetetokter, tretthet og humørsvingninger på et tidspunkt i sitt liv; Dette gjelder spesielt i overgangsalderen. Dessverre, typiske hormonbehandlinger er syntetisk og har alvorlige risikofaktorer som blodpropp og hjerteinfarkt. Wild yam kapsler, på den annen side, er en naturlig måte å balansere hormonell ubalanse.

Hvordan de fungerer

Wild yams naturlig produsere en plante hormon som er nesten identisk med det kvinnelige hormonet progesteron. Når hentet og satt i gelatinkapsler, kan det nøytralisere en kvinne egne hormoner og skape en bedre balanse.

Fordeler

I motsetning til syntetiske hormon terapi, trenger wild yam kapsler ikke forårsake livstruende bivirkninger som hjerteinfarkt, slag eller blodpropp.

Bivirkninger

For de første ukene, kan kvinner på wild yam kapsler oppleve kvalme, oppkast eller diaré. Disse symptomene bør være kortvarig og lindre seg selv når kroppen din er vant til hormonene.

Alternatives

Wild yam kan også bli funnet i kremform for de som har problemer med å svelge store supplement piller.

Tilgjengelighet

Wild yam kapsler kan finnes i helsekostbutikker, og de blir stadig mer tilgjengelig i apotek og kjøpesentre som sine fordeler fortsetter å bli oppdaget.

Advarsler

I noen sjeldne tilfeller kan en allergisk reaksjon oppstår. Hvis du opplever svimmelhet, kortpustethet, elveblest, eller en stram følelse i brystet mens du er på wild yam kapsler; avslutte bruken og kontakte lege umiddelbart.