Digidexo.com

Enkleste måten å miste Seven Pounds

Det er mange måter å gå ned i vekt, og noen er lettere enn andre. Generelt er det lettere å gå ned i vekt raskt fordi det er lettere å bli motivert i løpet av en kort periode. Du må være motivert til å gå ned i vekt. Men jo raskere du mister vekt, desto raskere vil du gjenvinne den. Derfor kan det være lurt å vurdere en livsstilsendring i stedet for en rask løsning.

Enkleste rask måte

Målet ditt kan være å gå ned i vekt for en bestemt hendelse, for eksempel for en veie-in for å kvalifisere for en vektklassen i boksing. Eller kanskje du bare ønsker en jump start på en mer langsiktig vekttap plan. Uansett, er den enkleste måten å bare finne en juice raskt som du kan gjøre i tre til fem dager, og deretter å trene minst en time per dag. Ifølge nettstedet Healthrecipes.com, vil du i utgangspunktet miste 03:57 pounds per dag fasting. (Se referanse 1) Juster lengden på raskt deretter. Det viktigste å huske på når det gjelder trening er at jo mer intenst du trener, jo mer kalorier du brenner. Med andre ord, trene hardt og du vil se flere resultater på skalaen.

Enkleste Saktere Way

Hvis målet ditt er å Shed Seven pounds og holde dem av, er den enkleste måten å bare gjøre små endringer i livsstilen din, i stedet for å gå på en rask. Begynne å trene hvis du ikke allerede gjør det. Hvis du gjør øvelsen, endre form for trening til noe kroppen din ikke er vant til. Hvis du slår gå hver dag, start sykling. Hvis du kjører, ta spinning. Dette vil sjokkere systemet ditt og tvinge kroppen til å forbrenne flere kalorier enn det vanligvis gjør. Hvis du er over 30, legge hele kroppsvekt øvelser til rutine. Jo mer muskler kroppen din har, jo flere kalorier den trenger for å opprettholde sin vekt. Faktisk kan muskel-bygningen alene være nok til å hjelpe deg å miste vekt.

Når det gjelder kosthold, finne ut hvor mange kalorier kroppen din trenger per dag for å opprettholde sin nåværende vekt (se ressurser) og deretter klippe det av 250 kalorier. Du kan bruke skummet melk i stedet for vanlig melk. Drikk bare vann. Eller kutte alkohol. Små ting som gjør en stor forskjell. Å gjøre dette, vil du miste en halv kilo per uke.