Digidexo.com

Den beste måten å gå ned i vekt på nedre Abs

Den beste måten å gå ned i vekt på nedre Abs


Den beste måten å gå ned i vekt er å spise sunt og trene regelmessig. Det er vanskelig å isolere vekttap til en bestemt område. Den eneste sanne måten å oppnå vekttap er ved å brenne mer kalorier enn du forbruker. Det er lavere mageøvelser du kan gjøre, men å forbedre styrke bygge og toning for dette området. Denne aktiviteten vil føre til generelt vekttap og toning vil tilveiebringe en forbedret utseende for buken.

Twisting Beinløft

Kronglete leg raise er en øvelse som bidrar til å flate ut magen og bygge musklene i nedre mageområdet. Komme i posisjon ved å ligge på bakken. Plasser hendene under baken slik at håndflatene er vendt ned. Plasser bena rett foran deg med knærne låst. Løft bena opp fra livet og ned. Som du sakte løfte bena, vri på livet mot høyre. Hold bena i den utvidede rett posisjon gjennom hele vri bevegelse. Pause for et øyeblikk i forhøyet vridd posisjon før du går tilbake til utgangsposisjonen. Gjøre mellom 8 og 12 reps for hver vri bevegelse.

Sykkel Crunch

Sykkelen crunch er en annen lavere abdominal fokusert øvelse som bidrar til å flate ut magen og forbedre styrke i magemusklene. Start med å sitte på bakken. Løft føttene opp fra gulvet med knærne bøyd. Når du oppnå en balansert posisjon, sakte forlenge bena foran deg og legger hendene bak ørene. Med bena utvidet, ta med ett ben tilbake inn mot brystet ved å bøye kneet. På samme tid, kan vri på hoftene slik at det motsatte albuen fra trukket kneet bringes sammen. Når du flytter benet ut igjen, sakte bøye andre kneet og bringe det inn mot brystet og sakte vri kroppen til den andre siden. Målet ditt er å handle som om du rir en sykkel. Bena skal syklet sakte og bevisst som du vrir og crunch med hver bevegelse av bena. Gjøre en total på to til tre sett med 8 til 12 reps for hvert ben og midje vri.

Leg Hever

Leg reiser også arbeide for å stramme magen og bygge abdominal styrke. Få ned på bakken med ryggen ligger flatt mot gulvet. Sette armene ned langs siden med håndflatene ned. Ta med bena i tett slik at knærne er sammen i den utvidede stillingen. Løft bena opp i en langsom måte. Ta bena opp høyt nok til å danne en rett vinkel med hoftene. Som du løfter bena opp, øvre rygg og skuldre bør også være litt forhøyet å danne riktig posisjon. Hold denne hevet posisjon for et sekund før du går tilbake til den opprinnelige posisjonen. Å øke motstanden, kan du feste ankel vekter. Gjør ett til to sett av 8 til 12 repetisjoner.