Digidexo.com

Enkleste måter å miste Belly Fat

Buk fett, også kjent som abdominal fedme, er en ansamling av fett som forårsaker en økning i midje størrelse som kan virke skjemmende. Mange faktorer bidrar til utseendet på magen fett, blant annet mangel på mosjon, stress, dårlig kosthold og genetisk predisposisjon for å bli fetere. Enkelte helsetilstander kan være forårsaket av magefett, så det er viktig å ta opp årsakene for å finne den enkleste måten for hver person til å miste det. For eksempel kan magefett tyde på at det også finnes rundt hjertet, noe som kan føre til farlige feil i det kardiovaskulære systemet.

Detox kroppen

En av de mest effektive og enkleste måtene å miste magen fett er å starte ved detoxing kroppen av urenheter. Ved å eliminere giftstoffer i kroppen, kan det være lettere å miste overflødig vekt rundt livet når tarm sporet er renset og ren. Det er mange detox-programmer tilgjengelige i helsekostbutikker som inkluderer urter for å rense kroppen for giftige kjemikalier fra mat, narkotika og miljø som kan gjenopprette tarmhelse.

Sunt kosthold

Forbruker et sunt kosthold er en av de mest effektive måtene å hjelpe miste buk fett. Eliminere usunn matvarer fra kostholdet som høyt kalori, kan fett nedtynget elementene være avgjørende i å hjelpe kroppen til å øke sin metabolisme, som i turnj vil hjelpe i vektreduksjon. Spis et balansert kosthold med magre proteiner og grønnsaker av tilstrekkelig, men mindre kalorier enn du tidligere konsumert. Minske komplekse karbohydrater som brød, kjeks og frokostblandinger. Spis mindre sukker, salt og ferdigmat. Drikk rikelig med vann - minst 8 til 10 glass hver dag eller mer. Økt fysisk aktivitet eller varme vil kreve mer vannforbruket og det kan være nødvendig for å supplere vann med elektrolytter.

Spis Vanlige

Snarere enn å spise tre store måltider hver dag, prøver å spise mindre, mer hyppige måltider rundt 4 til 6 ganger per dag. Spise balanserte mindre måltider og snacks vil drivstoff kroppen slik at den kan fungere bedre og brenne fett lettere.

Trening

Øvelser som yoga er ideelle for å redusere stress, avslapping og styrketrening. Det er også cardio fordeler til mange yoga praksis, og du kan også gjøre pilates og andre strekker rutiner. Cardio rutiner som gåing, løping, dans og idrettsaktiviteter 4 til 5 ganger hver uke, i kombinasjon med vekttrening 2 til 3 ganger ukentlig kan være svært effektiv i å miste magen fett. Beinøvelser er også svært gunstig for magemusklene. Kampsport er en annen måte å lære å beskytte deg selv mens også condition kroppen.

Reduser stress og få nok søvn

Stress kan føre til en økning i kortisol, slik at leveren utgivelser overflødig sukker som kan føre til unødig sult. Tilstrekkelig søvn er nødvendig for at kroppen får tid til å reparere seg selv og justere sine metabolske priser skikkelig. Stress og manglende søvn er faktorer knyttet til trøstespising som forårsaker vektøkning og magefett.

Helsemessige forhold

Det kan være en underliggende helsetilstand som forårsaker magefett, som for eksempel en blokkert kolon, diabetes, hjertesykdom eller hormonell ubalanse eller hyperkortisolisme (et hormon lidelse som fører til høye nivåer av kortisol, et hormon som utskilles av binyrene som reaksjon på stress ). Visse reseptbelagte legemidler kan også bidra til overdreven buk fett. Se en helsepersonell for en sjekk for å sikre at det ikke er livstruende tilstander stede når du vurderer måter å miste magen fett.