Digidexo.com

Human Growth Hormone Therapy for Children

Ifølge Human Growth Hormone Foundation, 10.000 til 15.000 barn i USA har en mangel på menneskelig veksthormon. Dette hormonet er et protein som er produsert av hypofysen og er nødvendig for et barns vekst. En mangel oppstår når hormonet mangler eller underproduced. Jobben av menneskelig veksthormon er å stimulere kroppens vev vekst.

Diagnostisering av en Human Growth Hormone Deficiency

Vanligvis er et barn med menneskelig veksthormonmangel liten i forhold til jevnaldrende. Plotting barnets vekst på et vekstskjema, kan en lege se at et barns vekst har enten stoppet eller redusert over tid. Hvis det oppdages et problem, bør barnet henvises til en pediatrisk endokrinolog for videre evaluering. Forskjellige blodprøvene i løpet av en periode blir brukt til å avgjøre om hormonnivået er mangelfull.

Hvordan er Human Growth mangel behandlet?

Et barn med menneskelig veksthormonmangel bør behandles av en pediatrisk endokrinolog. Humant veksthormon mangel er vanligvis behandlet ved å injisere syntetisk humant veksthormon i barnets 3-7 ganger per uke som bestemt av den behandlende lege.

Lengde på behandling

Vanligvis flere måneder passere før behandling effekter kan sees. Behandling vanligvis er gjennomført over flere år og fortsetter inntil barnet fyller en egnet voksen høyde.

Andre hormonmangler

Mange ganger andre hormonmangler eksistere sammen med menneskelig veksthormonmangel. I slike tilfeller vil medisiner bli brukt i tillegg til injeksjoner for å erstatte de manglende andre hormoner.

Andre anbefalinger

Alle barn, uansett om de har en veksthormon-mangel eller ikke, må nok hvile og balansert ernæring for å oppleve normal vekst.