Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med et nei Carb Diet

Det er noe forvirring om hva som utgjør en no-carb diett. Selv om det er egentlig ikke noe slikt som en no-carb diett, de fleste gjenkjenne low-carb diett og bruke dens forskrifter for å definere en low-carb alternativ til deres ernæringsmessige behov. Low-carb dietter er relativt nytt og unikt i veien for konseptet. Denne artikkelen vil hjelpe deg å definere hva en low-carb diett består av og måter å opprettholde næringsbalansen mens tilpasse seg den.

Hvordan å miste vekt med et nei Carb Diet

Hvordan å miste vekt med Nei / Low-carb diett

•  Utdanne deg selv. Når du starter en ny diett, kan det være lurt å være kjent med reglene om hva du bør og ikke bør spise. Definisjonen av en no-carb eller svært lav-karbo diett sentre i hovedsak på å spise magert kjøtt og fjærkre. Grunnen til magert kjøtt er akseptable er på grunn av sin høye protein-innhold, og de inneholder lite eller ingen karbohydrater. Du ønsker å unngå biprodukter som melk og enkelte meieriprodukter. Melk inneholder karbohydrater i form av sukker. Ost er greit å spise fordi disse sukker er hentet i osten prosessen. Unngå behandlet og pakket mat, poteter, bønner og grønnsaker som er høy i sukker / stivelse. Fullkorn ris er akseptabelt som et low-carb alternativ til en siderett.

Konsentrer deg om lav / høy effekt aerobic trening. Start en diett av aerob trening som holder deg i bevegelse i 60 minutter: 30 minutter av lav-effekt aerobic trening forbrenner mellom 150 til 200 kalorier i én økt, og 30 minutter med høy effekt trening har potensial til å brenne 300-350 kalorier i én økt. Prøv en rask spasertur på en tredemølle i ca 30 minutter, og deretter forsøke å fullføre en middels motstand, 30-minutters trening på elliptisk maskin. Du vil ønske å arbeide ut for ca en time i minst tre til fem ganger i uken.

•  Vær tålmodig. Med noen diett, bør du ta deg tid til å få kroppen justert til kosttilskudd endring. Når utdanne deg selv på hva du kan og ikke kan spise i en lav-carb diett, vil du støte på utfordringer når du må skifte høy-carb matvarer med lav-carb alternativer. Dette vil ta tid, men du kan gjøre det hvis du er tålmodig.

Hint

  • Sørg for å konsultere en nutritionalist før slanking.