Digidexo.com

Hvordan å miste 5 Pounds Måltider

Losing five pounds kan gjøres enkelt og effektivt. Ved strategisk endring matvaner, vil du begynne se raske resultater. Ved å vedta disse vanene, er det mulig å holde pounds off ubestemt tid. Nedenfor er fire raske måter å miste five pounds.

Hvordan å miste 5 Pounds Måltider

Måter å miste five pounds.

•  Prøv å bytte usunn mat for sunnere erstatninger. Erstatte høy-kalori brus for lav-kalori drikker eller vann. Det er best å bytte til vann, men hvis du erstatter en daglig to-Coke vane med diett brus, kan du miste ett pund i uken. Erstatt en pose chips med et lite eple, og du kan slippe 400 kalorier. Bestille en 16 oz. skumme latte i stedet for en som inneholder helmelk kan kutte ut 100 kalorier.

Reduser karbohydratinntak. Erstatte karbohydrater, slik som kaker, brød og pasta med rå mat som frukt og grønnsaker, og du vil begynne å se en merkbar nedgang i vekt.

Begynn å trene regelmessig. Bare ved å gå 30 minutter om dagen, kan du begynne å brenne flere kalorier og slippe vekten din. Mer kraftig trening, slik som løping, kan føre til hurtigere vekttap.

Øk fiber. Ved å spise frukt og grønnsaker, som er høy i fiber, vil du fylle opp raskere, og rense ut kroppen din raskere enn med andre matvarer.