Digidexo.com

Hvordan kjøpe Østrogen

Hvordan kjøpe Østrogen


Østrogen er et hormon forbundet med kvinner, men er faktisk produsert av både menn og kvinner. Hos kvinner, påvirker østrogen kvinnelige reproduktive system, hjerte, ben, hjerne og andre deler av kroppen. ERT, eller østrogenbehandling, blir brukt til å supplere østrogen tap eller mangel på hormonproduksjonen i overgangsalderen. Østrogen er også brukt som en del av HRT, hormonbehandling, kombinert med progesteron.

Hvordan kjøpe Østrogen

•  Forstå bruken for østrogen. I overgangsalder og perimenopause, reduserer østrogen hetetokter, vaginal tørrhet og reduserer søvnproblemer. Østrogen bidrar til å hindre tap av beinmasse og arbeider med vitaminer og mineraler for å bygge bein ERT brukes også til forsinket pubertet, endokrine og stemningslidelser, conception problemer, vaginal atrofi og lav sexlyst.

•  Kjenn type østrogen du ønsker å kjøpe. Østrogen er tilgjengelig i både reseptbelagte og reseptfrie kilder. Begge typer av østrogen er blitt studert og har varierende resultater med hensyn til deres sikkerhet. I 2004 kvinner Health Initiative Study funnet økt risiko hos slag og blodpropp ved bruk av reseptbelagte østrogen. Inntil langtidsstudier er ferdig, testing bio-identisk (naturlige) hormoner, er det for tidlig å hevde at en type har mindre risiko enn den andre. Mange mennesker som søker symptomatisk lindring for menopausale symptomer foretrekker ikke-reseptbelagte alternativ.

Velg type østrogen leveringssystem passer best for dine personlige behov. Reseptbelagte østrogen er tilgjengelig som en p-pille, patcher, spray, vaginal ringer og et hormon som inneholder intrauterin enhet (spiral). Mest kombinasjon p-piller inneholder mellom 20 til 50 mcg (mikrogram) av østrogen.

Finn riktig kilde nonprescription østrogen. Typer av naturlig østrogen inkluderer østron, østradiol, østriol og estetrol, ifølge bestselgende forfatter Dr. Ray Sahel. Fytoøstrogener er en gruppe av plante-avledet forbindelser som har østrogenaktivitet av østradiol.
Ifølge Mayo Clinic, har svart cohosh blitt brukt som et HRT for menopausale symptomer, inkludert hetetokter, humørforstyrrelser, hjertebank og vaginal tørrhet. Anis, dong quai, fennikel, lakris, rødkløver, siberian ginseng og wild yam er naturlige østrogenkilder.

Finn østrogen i maten. Fytoøstrogener er funnet i soyabønner, tofu, miso, flaxseeds, granatepler og datoer. British Medical Journal, The Lancet, rapporterte at japanske kvinner spiser mange flere fytokjemikalier i sine dietter og har langt færre symptomer på overgangsalder enn vestlige kvinner.

Kjøp naturlige former av østrogen hos din lokale helsekost butikk eller online vitamin selgere. Østrogen er tilgjengelig i tablettform og kapselform og kan koste fra $ 10 til $ 30 en flaske. Pass på å se for farmasøytiske kvalitet kosttilskudd siden standardene svinge. Prisen gjenspeiler vanligvis kvalitet, men ikke alltid.

Hint

  • Unngå alkohol, koffein, krydret mat og sukker som de kan utløse hetetokter. Regelmessig, moderat trening har en positiv effekt på hormoner.
  • Skjoldbrusk problemer er knyttet til østrogennivå, ifølge Dr. Eric Berg of Health and Wellness Center i Alexandria, Virginia. Fordi østrogen kan skade leveren og 80 prosent av konvertering av skjoldbrusk hormoner (fra T4 til T3) oppstår i leveren, kan skjoldbruskproblemer faktisk være forårsaket av østrogennivået påvirker leveren din.