Digidexo.com

Om Natural Food Body Cleanse

Om Natural Food Body Cleanse


De fleste mennesker gjør en kropp rens for å gå ned i vekt, vedlikeholde deres helse eller komme over sykdom. Rensing kroppen kan også eliminere candida albicans, en diploid sopp som lever naturlig i kroppen. Når denne soppen vokser voldsomt i tykktarmen, kan det føre til hodepine, matallergier, gastritt, gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer. Det finnes en rekke naturlige matvarer som kan brukes for å rense kroppen og eliminere overflødig candida albicans.

Betydningen av Natural Food Renser

Visse naturlige matvarer har soppdrepende midler som kan eliminere candida overvekst. Denne soppen er vanligvis forårsaket av en overforbruk av antibiotika, kortikosteroider og p-piller. Stress, kan et dårlig kosthold og klorvann også sette den av. Candida overvekst kan føre til betennelse i slimhinnene i tykktarmen. Uten en naturlig mat rens, den lettest tilgjengelige kilden, kan disse fremmede stoffer inn i blodstrømmen, invadere celler og organer og forårsake alvorlige sykdommer.

Typer grønnsaker for rensing

Det finnes en rekke av grønnsaker som kan brukes for kropps rensing. Noen av disse inkluderer grønnkål, løk, reddiker, agurk, gulrøtter, persille, brokkoli, kålrot, spinat, kål, grønn og rød paprika, avokado, rødbeter, selleri og hvete gress. Grønnsaker har enzymer som kan drepe sopp. De inneholder også mye vitaminer og mineraler. Disse næringsstoffene kan fylle de tapte til candida albicans, som strømmer på visse næringsstoffer. Absorpsjonshastigheten av disse næringsstoffene er større hvis du blander dem og drikker juice.

Typer frukt for rensing

Frukt er også naturlige matvarer som kan brukes for kroppen rensing. Frukt er naturlig avføringsmiddel. De kan kvitte kolon fekal forstoppelser og forbedre næringsopptaket. Frukt inneholder også mye vitaminer og mineraler. De har også enzymer som kan drepe candida sopp. Noen vanlige frukter som brukes for kroppen rensing inkluderer kiwi, melon, ananas, appelsiner, grapefrukt, bananer, mango, jordbær, blåbær og papaya. Akkurat som med grønnsaker, kan juicing med frukt forbedre nærings absorpsjon

Andre typer matvarer for rensing

Det finnes en rekke naturlige matvarer som du kan spise hver for å rense kroppen. Hvitløk dreper sopp. Hvis du spiser flere fedd hvitløk per dag, kan du drepe candida overvekst. Ginger fungerer også bra for å drepe sopp. Yoghurt har kulturer av probiotika som kan etterfylle kroppens naturlige bakterier. Denne bakterien er normalt slitt med candida overvekst. Buttermilk har også probiotika. Kokosolje har også soppdrepende egenskaper.

Tidsramme på Cleansing

Du bør gjøre naturlig mat kroppen rensing for ca en måned. Etter det, gjentar rensing hver seks til 12 måneder. Hvis du har helseproblemer eller en sykdom, kan du vurdere juicing med grønnsaker og frukt for lengre perioder av gangen.