Digidexo.com

Sjeldne Losec bivirkninger

Sjeldne Losec, også kjent som omeprazol, er et medikament som brukes til å behandle medisinske tilstander hvor det er for mye syre i magen. Medisinen brukes hovedsakelig til å behandle mage lidelser og duodenalsår hos brukere. Som med de fleste magemedisin, er det en rekke bivirkninger forbundet med å bruke medisiner.

Vanlige bivirkninger

Som nevnt, er det visse bivirkninger forbundet med å bruke denne medisinen. Noen av disse bivirkningene er blødninger i lepper, frysninger, blodig urin, feber, generelt ubehag, forstoppelse, diaré, gass, tap av stemme, nysing, rennende nese, døsighet og svimmelhet. Mens disse er ansett som de mest vanlige bivirkninger forbundet med å bruke denne medisinen, de bare påvirker en liten mengde brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre er det også en rekke alvorlige bivirkninger som kan komme som et resultat av bruk av dette medikament. Noen av disse bivirkningene inkluderer magesmerter, ryggsmerter, forstoppelse, brystsmerter, diaré, hoste, hodepine, halsbrann, tett nese, rennende nese, oppkast, unormal blødning eller blåmerker, sår eller sår på kjønnsorganene og leddsmerter. Disse bivirkninger er også meget sjeldne og ikke påvirker et stort antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Sjeldne Losec har vært kjent for å forårsake uvanlig svimmelhet og tretthet hos brukere. Som et resultat, anbefales det at brukerne ikke bruker noen form for maskiner (herunder biler) mens du bruker denne medisinen. Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noen form for allergisk reaksjon på mat eller medisiner før du starter behandling med dette stoffet. Denne medisinen er også kjent for å være over i morsmelk, så fortsette med ekstrem forsiktighet når du bruker denne medisinen.

Bruk

Bruk alltid denne medisinen nøyaktig slik det var foreskrevet til deg av legen din og aldri i doser som overstiger det som er anbefalt på etiketten. Medisinen kan gis enten i pille-eller pulverform og kan tas enten med mat eller på tom mage. Alltid svelge kapselen hel og aldri tygge, knuse eller bryte opp medisiner som det vil administrere for mye av medikamentet på en gang.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de ovennevnte bivirkningene, kontakt din lokale lege umiddelbart.

Ved mistanke om overdose, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter og leder direkte til nærmeste legevakten.

Rare Losec er ment for behandling av de ovennevnte plager og bør aldri brukes recreationally eller uten resept.