Digidexo.com

Hvordan lage Vekttap Body Wrap

Hvordan lage Vekttap Body Wrap


Du har hørt det gang på gang: den beste måten å gå ned i vekt og holde den av er ved å redusere mengden mat du spiser og øke din trening. Men, hvis du trenger en rask vekttap løsning som vil i det minste midlertidig ta av noen få pounds og inches, bør du kanskje prøve en kroppsinnpakning. Du kan bruke $ 100 eller mer for et vekttap body wrap på et spa, men du trenger ikke å. I stedet kan du lage din egen hjemme.

Hvordan lage Vekttap Body Wrap

Place flere håndklær eller ark på et flatt område av gulvet, gjerne på badet eller et annet område som er lett å rengjøre. Legg en dråpe klut eller dusjforheng på toppen av håndklær eller ark. Du vil ligge på disse som du bruker kroppen brytes.

Ta de åtte kopper destillert vann til å koke. Så snart det kommer en rullende koke, ta kjelen av varmen.

•  Tilsett leire, salt, urter, tang og olje til vann. Rør forsiktig. La blandingen til å steile i kokende vann i ca 10 til 15 minutter, eller til det ikke lenger er for varm.

Dypp strimler av bomullsblad inn i blandingen ett om gangen. Starter med føttene, pakk hele kroppen opp til halsen i strimler dyppet i vekttap blandingen.

Ligg på tøystykke eller et dusjforheng på gulvet. Dekke selv med et annet tøystykke eller et dusjforheng og flere ark eller håndklær. Forblir i kroppen vikle i en time for å oppnå vekttap fordeler.

Fjern kroppsinnpakning etter en time. Ta en lunken bad eller dusj for å vaske bort blandingen og giftstoffer den har fjernet.

Hint

  • Sørg for å drikke rikelig med vann i flere dager før så vel som under ditt vekttap kroppsinnpakning. Tar en varm dusj før kroppen brytes vil åpne porene, slik at mer giftstoffer og beholdt vann til å forlate kroppen din. Dette vil øke din vekttap og inches tapt. Det er viktig at du bruker destillert vann, da dette vil fremme fjerning av giftstoffer i kroppen din som kan hindre vekttap. Forbedre hjemmelaget spa-behandling ved å plassere tente aromaterapi lys rundt i rommet og spille myk musikk.
  • Ikke bruk et vekttap kropp vikle mer enn en gang i uken, da det kan føre til at du bli farlig dehydrert. For best resultat, bare bruke et vekttap kroppsinnpakning månedlig eller for spesielle anledninger.