Digidexo.com

Vekttap tips og ideer

Hvis du ønsker å gå ned i vekt og få sunne, har du sannsynligvis fått mange råd. Dessverre, dette er velmenende råd ikke alltid praktisk eller nyttig. Hvis du leter etter noen enkle vekttap tips og ideer du kan bruke i dag for å begynne å se resultater, her er noen til å vurdere.

Peer Pressure

En av de beste verktøyene i ditt vekttap arsenal er en venn som har lignende mål. Du kan oppmuntre hverandre og holde hverandre ansvarlig. Du kan trene sammen og gi emosjonell støtte for hverandre.

En annen måte å utnytte kraften av gruppepress er å la din familie og venner vet om målet ditt å gå ned i vekt. Du er mer sannsynlig å bli motivert hvis du vet at din familie vil bli lurer på hvor bra du gjør det. Når du er fristet til å gå glipp av en trening eller spise junk food, vissheten om at andre overvåker din fremgang kan være push du trenger for å gjøre det riktige valget i stedet.

Rive tiden

Økter trenger ikke å være en kjedelig ork. Bruke musikk du elsker å sparke starte din motivasjon og vind gjennom treningsøktene. Rask musikk med en god beat kan også føre til at treningen intensitet for å være høyere automatisk. Du vil se frem til treningsøktene dine, og du vil være mindre sannsynlig å hoppe over dem på grunn av kjedsomhet.

Hvem lytter du til?

Hvorfor vil du lytte til noen råd hvis de ikke gjør det bedre enn deg? Du ville ikke søke råd om å håndtere din økonomi fra noen som er blakk, og det samme gjelder for din helse. Bare lytte til råd helse fra friske mennesker.

Det motsatte er også sant. Søke råd fra folk du kjenner som har mistet vekt. Spør dem hvordan de har gjort det, og hvordan de overvant utfordringer. Hva treningsøkter jobbet for dem? Hva slags mat valg gjorde de gjøre som var vellykket? Det beste rådet kommer fra folk som allerede har møtt de samme kamper du møter og har oppnådd de resultatene du ønsker.

Slow Down

En studie utført av forskere ved University of Rhode Island ser ut til å bekrefte råd som mange overvektige mennesker har fått fra sine leger: spise saktere resulterer i å spise mindre og å miste vekt. Gi magen tid til å signalisere hjernen din at du har fått nok.

Dempe appetitten

Det er tydelig at du trenger å spise mindre for å gå ned i vekt. Hvordan gjør man det uten å føle sulten?

Først spise måltider på en mindre tallerken. Like dumt som det høres ut, kan dette ha den psykologiske effekten av å lure hjernen din til å tro at du spiser mer enn du egentlig er.

Sekund, drikke et glass vann før hvert måltid. Riktig fuktighet vil føre til at du føler deg mindre sulten mellom måltidene, og du vil føle deg mett raskere under måltidet hvis du drikker vann først.

Tredje, bør du vurdere å ta en Omega-3 og Omega-6 supplement før hvert måltid. Dette er sunt fett som vil gjøre at du føler deg full raskt.

Du vet at å miste vekt er en viktig del av å få sunn. Nå vet du noen enkle, effektive strategier som du kan bruke i dag for å hjelpe deg å nå dine vekttap mål.