Digidexo.com

Fettforbrenning trening Rutiner

Å miste vekt er på mange folks sinn, og hvordan du kan forbrenne fett mest effektivt er alltid et spørsmål om noen debatt. Det er lett å si at å spise riktig og trene vil gjøre utslaget, men folk som er klare til å ta det skrittet ønsker å vite hva du spiser og hvordan du trener du best kan oppnå dette. Nedenfor vil vi fokusere på de beste typer trening rutine å begynne for å brenne mest mulig fett.

Aerobic øvelser

Aerob trening, vanligvis kalt cardio, er en form for øvelse, der kroppen forbruker en øket mengde oksygen, og hvor pulsen er hevet vesentlig over en lengre tidsperiode. Denne typen trening kommer i form av løping, gange, jogging, sykling, ved hjelp av en trapp klatrer eller elliptisk maskin og mer.

Hvilken type trening å gjøre er stort sett basert på preferanser på alle disse øvelsene er aerobic og vil effektivt forbrenne fett. Det virkelige spørsmålet er hvor intens av en trening du bør gjøre og hvor lenge.

Lengre, moderat intense treningsøkter og kortere, mer intense treningsøkter både forbrenne fett. Det er logisk støtte for begge. Vi vil bruke tredemølle som et eksempel for å vise forskjellen.

Ifølge Exercise4weightloss.com, en kvinne med 145 pounds vandre på 3 miles per time i 30 minutter vil forbrenne 130 kalorier. Siden moderat intensitet trening forbrenner rundt 60 prosent av energi i form av fett kalorier, ville kvinnen brenne omtrent 79 kalorier fra fett.

Den samme kvinnen ville brenne 348 kalorier hvis hun løp på seks miles per time i 30 minutter. Siden høyere intensitet trening forbrenner om lag 35 prosent av energi i form av fett kalorier, ville hun ha brent 122 kalorier fra fett. Så, matematisk jo høyere intensitet trening vil brenne mer fett.

Å utvikle din egen rutine, bestemme nivået av egnethet og avgjøre om du faller inn i den nedre intensitet kategori eller høyere intensitet kategori.

Kan du kjøre nonstop for en halv time? Hvis ja, så har tenkt å trene på den måten. Løp i 30 minutter på en tredemølle eller på banen tre ganger per uke for å oppfylle aerobic del av rutinen.

Føler du at du er bedre egnet til en lavere intensitet trening? Dette er den kategorien de fleste vil falle i, spesielt i de tidlige stadier av en øvelse rutine. I så fall bør rutinen inkluderer 45 minutter til en times gange på en rask, men behagelig tempo tre ganger per uke for å oppfylle aerobic del av rutinen.

Styrkeøvelser

Jo mer muskelmasse du har, jo høyere metabolic rate være. Siden metabolic rate er ansvarlig for det store flertallet av forbrente kalorier, og for å brenne kalorier mens du er i ro, er det en god idé å inkludere muskel-building øvelser i din rutine.

For det meste, bør du gjøre denne typen trening med frie vekter eller maskiner på det lokale treningsstudioet. Vektløfting er den mest anbefalte styrke-building øvelse, ifølge Exercise4weightloss.com. Militære presser, benkpress og curls bør være en del av rutinen, samt ben presser og knebøy. Arbeide ett område av kroppen i løpet av hver økt er anbefalt. Har overkroppen en dag og ben på en annen dag.

Å effektivt legge styrketrening til din aerobic rutine, planlegge for en fem-dagers-per-ukers øvelse diett.

Gjør aerob trening av valget på dag én, etterfulgt av en øvre-body workout på dag to for å bygge styrke.

Den andre dagen treningsøkt bør inneholde benkpress, militære presser og armhevinger i det minste. Disse øvelsene bør gjøres i minst fem sett med 15 reps ved hjelp av en komfortabel men utfordrende mengde vekt. Den siste settet i hver øvelse skal føle seg som litt av en kamp.

Hvile på den tredje dagen og gå tilbake til arbeidet på den fjerde dagen med aerobic rutine. Den femte dagen vil være å bygge styrke i underkroppen og magen. Inkluder knebøy og ben presser i rutinen og finne en type mage crunch som fungerer for deg. Igjen, gjør et minimum av fem sett med 15 reps for beinøvelser og tre sett med 50 crunches. Denne dagen av øvelsen vil sannsynligvis gjøre deg sår den første uken, men jobbe gjennom det og husk alltid å strekke før og etter.

Den sjette dagen i uken vil være mer aerob trening, og du bør ta den sjuende dagen av for resten før du får tilbake til rutinen.