Digidexo.com

To ukers Detox Diet

Starter en to-ukers detox diett krever nøye planlegging og noen samråd med helsepersonell. Selv om denne guiden ikke vil skissere eller godkjenner en bestemt detox diett program, vil det gi grunnleggende strategier for mat, drikke og fiber inntaket.

Advarsel

Ifølge Health24.com ("Health 24"), bør vitaminer og kosttilskudd tas før du starter en detox diett program samt i løpet av programmet og umiddelbart etter ferdigstillelse. I tillegg til å ta kosttilskudd, er tilstrekkelig hvile også sterkt oppmuntret. Uavhengig av type to-ukers detox diett programmet du ønsker å begynne, er det en rekke grunnleggende strategier som vil hjelpe eliminering prosessen.
Det er alltid best å konsultere en medisinsk faglig om kosttilskudd restriksjoner og antall kalorier som bør forbrukes (helsepersonell kan gjøre en beslutning basert på din alder, vekt, høyde og kjønn).

Foods

I løpet av to-ukers detox program, unngå sukker, meieriprodukter, hvete og gluten. I stedet for disse matvarene, legge friske eller frosne frukter, friske grønnsaker, ris og annet korn, bønner, nøtter og frø. Bruk olivenolje og krydder som vegetabilske salt, havsalt, og tamari å legge smaken.
Lag variasjon med hvert måltid og avverge kjedsomhet i løpet av to-ukers detox program ved å planlegge måltidene på forhånd. For eksempel spise en bolle med brun ris med ferske grønnsaker strødd med gresskarkjerner og olivenolje.

Drikkevarer

I løpet av to-ukers detox program, unngå kaffe, brus, sukkerholdige drikker, kunstig søtet diett drikker og sportsdrikker. I stedet for disse drikker, drikker te inkludert grønn og hvit, vann, sitron vann, rene usøtet frukt og grønnsaker og ris melk.
Under detox program, sørg for å drikke minst åtte glass varm eller romtemperert vann per dag. Varmt vann hjelper til å rense kroppen. For variasjon, legg sitron å tone nyrene, lime å tone leveren din, oransje for vitamin C eller kiwi for vitamin C.

Fiber-Intake

Når detoxing, er det viktig å rense ut tarmen. Ifølge Health24.com ("Health 24"), "Frisk, rå, skrellet frukt og grønnsaker, tørket frukt, wholewheat brød, høy-Bran frokostblanding, havre, brun ris, wholewheat kjeks og snacks brød er gode kilder for fiber."
Nettstedet anbefaler også soaking tørket frukt i varmt vann over natten slik at vannet for å nå en byll og deretter småkoke i hele natt. Legg honning for smak. Kompliment med frisk frukt og havregrøt for en deilig, fiberrik frokost.
Til lunsj, bruke en kombinasjon av fiberrike grønnsaker som agurk, rød, grønn og gul paprika, bønnespirer, gulrøtter, sopp, babygresskar og selleri.