Digidexo.com

Vann Bevaring og vekttap

Ulike faktorer kan hindre vekttap innsats. Og mens de fleste dieters som mål å redusere sine fett og kaloriinntaket, de glemmer rolle vann spiller i vekttap. Vann vekt eller vann oppbevaring er et vanlig problem. Hvis du ønsker å slippe noen pounds raskt, hjelper det å evaluere kosthold og livsstil vaner, og identifisere faktorer som bidrar til væskeretensjon.

Internett-natrium mat

Ditt kosthold spiller en stor rolle i vekttap. Hvis du spiser høy-natrium matvarer som frosne måltider, pakket kjøtt og andre bearbeidede matvarer, er du sannsynligvis forbruker mer enn anbefalt daglig dose - 2400 mg. Forbruker overskudd av natrium fører kroppen din til å beholde væske, eller flere pounds av vann. Reduser forbruket av salt for å miste vann vekt.

Karbohydrater og væskeretensjon

Karbohydrater omfatter pasta, brød, ris og korn. Kroppen din trenger karbohydrater for energi. Men hvis du ikke er aktiv, kan kroppen din ikke brenne av karbohydrater. Og fordi karbohydrater binder seg til vann, overdrevent inntak av karbohydrater øker væskeansamlinger og vekt. Stick med en lav-carb diett hvis du prøver å gå ned i væske og vekt - mellom 20 og 30 gram karbohydrater om dagen.

Frukt og grønnsaker

Flere av frukt og grønnsaker har en høy vanninnhold. Og vanlig forbruk er en enkel måte å kaste vann vekt og miste noen få pounds. Ideelle valg inkluderer salat, squash, vannmeloner, bær, epler, meloner og grapefrukt. Bananer er lav i vann, men de er høy i kalium. Kalium balanserer væskenivået i kroppen din, og øke kalium inntak er en sikker måte å reversere vannretensjon.

Drikk rikelig med vann

Som en naturlig healer, fordelene av vann er rikelig. Bortsett fra avgifte kroppen din og forbedre tilstanden til huden din, kan vann hjelpe vekttap innsats og hjelpe kroppen din å kvitte seg med ekstra væske. Drikk minst åtte glass vann om dagen for å stoppe vann oppbevaring. Hvis dine medisiner bidra til vann vekt, snakk med legen din om vann piller eller diuretika.

Trening og Vekttap

Det er ingen overraskelse, regelmessig mosjon ofte resulterer i vekttap. Men i tillegg til å brenne fett og kalorier, rids daglig mosjon kroppen for overflødig væske. Trening forbedrer også sirkulasjonen, som er et annet middel for vann oppbevaring. Lag en treningsøkt tidsplan og planlegge for minst 30 minutter aktivitet hver dag. Velg mellom en rekke av høy eller lav innvirkning trening som aerobic, svømming, løping, gåing eller sykling.