Digidexo.com

Silver Water Healing

Oppdagelsen av sølv helbredende evner skjedd mer enn 2000 år siden. Den ble brukt i vann som en hjelp i å bli kvitt infeksjon for behandling av sykdommer. Det er dokumentert i gamle skrifter at sølv ble brukt som et middel for å beholde ungdommelighet og god helse. Kaster sølvmynter i vannet var vanlig i noen land, med ideen om at det ville øke kvaliteten på vannet. De brukte sølv kopper å lagre vann i tillegg. For å hindre gjæring, ville pionerene sette en sølv dollar i melken.

The History of Silver Water Healing og hvordan fungerer det

Sølv er et helt naturlig produkt. Menneskekroppen kan ha en sølv mangel som kan føre til problemer i immunsystemet, noe som kan føre til infeksjoner. Den amerikanske Federal Commission på ernæring og medisin godkjent bruk av kolloidalt sølv som en naturlig antibiotika i 1920. healing kapasitet kommer fra mikroskopiske sølv partikler som har blitt belastet elektrisk. Silver er kjent for å være i stand til å kjempe 700 typer bakterier. Bakteriene drepes i løpet av seks minutter av sølv treffe dem. Det anses å være en ufarlig naturlig antiseptisk. Det er trygt for planter, dyr og mennesker. Blodet absorberer det og sender det til kroppens celler.

Helbredende krefter Silver Vann og de negative bivirkningene

Silver har en fantastisk evne til å bryte ned oksygen metabolisme enzymet. Dette smothers parasitt eller bakterier. Den kan brukes for herding hals, øye, nese og øre infeksjoner. Det kan være et verdifullt medikament for behandling av streptokokkbakterieinfeksjoner. Det kan også være en behandling for sår og fistler, bidra til utvikling av ben og et hjelpemiddel i den generelle veksten av kroppen. I tillegg kan personer som har en sølvmangel i sine systemer drikke det og hjelpe deres immunsystem bli styrket. Den kan også brukes for å forbedre vev som er blitt skadet og hjelpe den gjenvekst. Brente vev har blitt behandlet med sølv kolloidalt vann, som quickens prosessen med healing. Det har vært påstander om sent at sølv vann kan drepe kreftceller. Forskere begynner å sikkerhets det opp. Men kolloidalt sølv produkter som er over-the-counter ikke anses trygt av US Food and Drug Administration.
Det har vært kjent for å forårsake alvorlige bivirkninger. Over-bruk kan føre argyria, som er en blå-grå misfarging av huden som er irreversibel.

Hvor du kan kjøpe Silver Water

Sølv vann kan kjøpes på apotek eller helsekostbutikker. Du kan også gjøre det i komforten av ditt eget hjem ved å kjøpe en spesiell generator. Det er avgjørende å først se din lege, som kan da best gi deg råd om bruk av sølv vann for dine spesielle behov.