Digidexo.com

Optifast Øvelser

Optifast er et vekttap program som dreier seg om et kosthold basert på flytende måltid erstatning vibrering og ernæring barer. Dette programmet er gjort under tilsyn av leger. Du må være godkjent for å gå inn i programmet. Når du starter programmet får deltakerne testet og skal rapportere tilbake til Optifast laboratorier regelmessig. Selv om kosthold er en viktig del av dette programmet, er trening like viktig, og det er nødvendig å ha et treningsprogram for å lykkes med Optifast.

Stretching

Selv om type trening rutine som du deltar i er basert på din generelle helse og hvor mye aktivitet du kan håndtere, er strekke sterkt anbefales for alle Optifast fag. Ifølge Optifast nettstedet, for å oppnå muskelbalanse, bør du strekke musklene som er sterkere og styrke de som er svakere. Finne ut hvilke muskler er din sterkeste og utvikle en strekk rutine rundt dem. For eksempel, hvis beina er din sterkeste, forlenge bena og ta på tærne å strekke hamstrings eller stå på en fot og ta tak i foten bak setet for å strekke quadriceps.

Arbeide det kardiovaskulære systemet

Når du først begynner Optifast programmet, kan du ikke være i stand til å håndtere anstrengende aktivitet. På grunn av dette, kan din lege tildele en kardiovaskulær rutine som bare involverer rask gange. Dette kan gjøres rundt i nabolaget, et spor, eller hvor du finner komfortabel. Når din fysiske utholdenhet øker, kan du være i stand til å jogge eller sykle. Du kan også finne det lettere å ri på en stasjonær sykkel eller tredemølle. Fordi du må rapportere helse resultater tilbake til leger, vil du bare være i stand til å øke din fysiske aktivitet med deres godkjennelse.

Vektløfting

For en helt balansert fysisk form rutine, må man også styrke musklene. Dette oppnås først og fremst ved å løfte vekter. Fordelene ved vektløfting økes tone av styrken legeme, energi og bein. Hvis du bare starte opp på programmet, kan du bli bedt om å bare løfte noen få pounds med manualer. Disse øvelsene kan omfatte armhevinger, triceps extensions og knebøy. Som programmet utvikler seg, og din styrke øker, kan du være i stand til å håndtere mye tyngre vekter og bruke gratis vekt maskiner, for eksempel benkpress.