Digidexo.com

Kortsiktige effekter av for mye alkohol

Kortsiktige effekter av for mye alkohol


Alkohol er et stoff som kan føre til en rekke helsemessige problemer så vel som mellommenneskelige problemer. De kortsiktige effektene av alkohol er både direkte og indirekte. Til tross for de sosiale aspektene og klar tilgjengeligheten av alkoholholdige drikker, alkohol er potensielt dødelig. Kvinner har en tendens til å være mer utsatt for alkohol enn menn og bli beruset raskere på samme antall drinker.

Behavior

Alkohol har en effekt på kroppen og på sinnet. En person som drikker for mye vil finne seg selv slurring hennes ord og ikke kunne gå trygt. Hun kan til og med falle over eller klynge seg gjenstander eller personer for støtte. Hun vil ikke være i stand til å se riktig og kan oppleve dobbeltsyn eller en spinnende følelse når hun lukker øynene. Disse effektene er midlertidige og varer til alkohol arbeider seg ut av hennes system. Hun kan også føle seg kvalm og kaste opp.

Dom Risiko

Risiko dom er en av faktorene ofte påvirket av å drikke for mye alkohol. En beruset person kan gjøre upassende tilnærmelser til andre mennesker ved å misjudging deres mottagelighet for samtale eller intimitet. Han kan også lage kommentarer som er upassende i en bestemt samtale. Han kan også feilvurderer fare for seg selv og tror han er i stand til å kjøre, eller å gjøre ting som å hoppe av veggene uten skader.

Bakrus

En bakrus er den kortsiktige straff for å drikke for mye kvelden før. En hungover person føler tørst og sliten fordi hun ikke kan ha sovet godt. Hun kan ha en hodepine og andre smerter. Hun kan være skjelven og har blodskutte øyne. Hun kan også føle seg kvalm og kaste opp. Hvis hun har å gå på jobb, vil hun synes det er vanskelig å konsentrere seg, og kan føle seg ør. Disse symptomer er ikke på grunn av alkohol direkte, men til andre kjemikalier som er tilstede i drikker og for kjemikalier som alkohol fordeler seg til, slik som acetaldehyd.

Fysiske farer

For mye alkohol kan påvirke hukommelsen, og dette kan oppstå etter bare noen få drikker. En beruset person kan lide av en blackout, hvor deler av hans minne av natten er helt blokkert ut. Noen ganger noen som ikke kan huske hendelsene i natt kan ha gjort noe farlig som å kjøre bil eller kriminell atferd. En person som drikker mye alkohol kan også lide alkoholforgiftning. Alkohol forgiftning kan føre til alvorlig dehydrering fører til anfall og hjerneskade, føre sitt hjerte å slutte å slå eller få ham til å kvele på sitt eget oppkast. Tegn en person har alkohol forgiftning inkluderer sløvhet, hypotermi, oppkast og unormalt treg eller uregelmessig pust.